+48 33 817 71 94

miesoo

Składniki:
–  1 kg siekanego mięsa wołowo-wieprzowego
–  2 posiekane strąki ostrej papryki
–  15 dag startego wędzonego żółtego sera
–  15 dag posiekanej wędzonej słoniny

 

Sposób przygotowania:
Mięso dobrze wyrób, wymieszaj z resztą składników i uformuj 4 płaskie kotlety. Upiecz na ruszcie z obu stron (stopień wysmażenia wg uznania). Podawaj np. z sałatką szopską.

 

 

 

*Przepis pochodzi z www.ugotuj.to

NaszeMarki-przegląd logo

Nasze marki

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo

Charles Daigneault

poleca pyszne potrawy!

Charlie Daigneault przepisy

facebook
kontakt

Sekretariat

Dział zamówień

Marketing