Pasztety

Szukasz prawdziwego, dobrego pasztetu? Taki, żeby był nie za suchy, ale też nie za “mokry”? Rozpływający się w ustach, ale nie zbyt… luźny? I żeby był dobrze przyprawiony, nie za mdły? Trafiłeś w dobre miejsce. Tutaj podajemy właśnie takie, jak lubisz! Skąd wiemy, co Ciebie zachwyci?

Produkcja pasztetów i konserw mięsnych według tradycyjnych receptur – zobacz naszą ofertę

Cofnijmy się do przeszłości. Sława pasztetów sięga w Europie już XIV wieku, a w Polsce zyskały one popularność dwa wieki później… i tak już zostało! Receptura była udoskonalana i modyfikowana przez pokolenia, a choć nasza firma istnieje “dopiero” od początku lat 90tych XX wieku, to zdążyliśmy już wypracować kanony doskonałych pasztetów w różnych odsłonach, które są doceniane przez wytrawnych Smakoszy.

Choć nowości pojawiają się i znikają, tradycyjne receptury nadal pozostają na topie. Spróbuj chociażby wybornego Pasztetu z Kurczaka lub Pasztetu z Indyka, a przekonasz się, jak może smakować prawdziwy rarytas. Nie rozczaruje Cię również nasza delikatna Pasztetowa Firmowa o tradycyjnym smaku i aromacie, zasługująca na obecność na stołach naszych Konsumentów.

Pasztety i pasztetowe dla każdego miłośnika polskich mięsnych specjałów

Podniebienie prawdziwych entuzjastów pasztetów potrafi bezbłędnie rozpoznać pasztet wysokiej jakości. Dlatego starannie dbamy o skład naszych przysmaków garmażeryjnych, pieczołowicie przyprawiamy i uważnie przygotowujemy pod ścisłą opieką mistrzów masarskich. Efektem naszych starań jest jedyny w swoim rodzaju smak i aromat, którego Państwo oczekują.

Oprócz pasztetów mamy także szeroki asortyment konserw i smalców, gdzie z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie. Tworzone z wielką pasją serie wysokogatunkowych produktów podrobowych dowodzą wszechstronności oferty firmy, która zadowoli nawet najbardziej wymagającego Klienta. Przy utrzymywaniu polskich tradycyjnych receptur, staramy się także nieustannie unowocześniać technologie produkcji.

Pasztety drobiowe pieczone i z cielęciną, które spełnią oczekiwania smakowe

Przedstawiamy Państwu przepyszny Pieczony Pasztet w 100% Drobiowy – z chrupiącą skórką, wyśmienity w połączeniu z tradycyjnym pieczywem. Pięknie pachnie i jeszcze lepiej smakuje! Wyborny jest też wieprzowy Pasztet z Cielęciną, peklowany i parzony tak, by dostarczał najlepszych wrażeń smakowych i krzepił ciało. Polecamy także aromatyczny Pasztet z Boczkiem oraz Pasztetową Wędzoną, które doskonale sprawdzą się zarówno na śniadaniowym stole, jak i pikniku czy przyjęciu.

Pasztety, konserwy i smalce – zawsze swojskie, zawsze zdrowe

Możesz mieć pewność, że u nas odżywiasz się naprawdę zdrowo. Do procesu produkcji wybieramy tylko sprawdzonych i certyfikowanych dostawców oraz umiejętny i wyszkolony personel, któremu zależy na bezkompromisowej jakości i doskonałym smaku naszych wyrobów.

Wysoka jakość mięsa sprawia, że wraz z pasztetem, dostarczasz organizmowi dobrą dawkę białka, tłuszczy i witamin, zwłaszcza z grupy B, a także niacyny, żelaza, selenu i cynku – składników wpływających na poprawę zdrowia i wyglądu.

Nasze wyroby garmażeryjne to smak, któremu można zaufać! Czy to kanapkowe przysmaki konserwowe, czy smalce, czy pasztety – wszędzie dbamy o zachowanie tradycyjnych receptur oraz najwyższych standardów jakości. Poczęstuj się, a przekonasz się, jak swojskie i naturalne są nasze wyroby mięsne – dokładnie takie, jak lubisz.