X
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

O naszym zakładzie

Zakład Przetwórstwa Mięsnego
HAŃDEREK Sp. J.
KRS: 0000072199,
REGON: 070408270,
NIP: 547-004-78-46;
Bank Spółdzielczy w Żywcu:
89 8137 0009 0019 6413 2000 0020,
VIII Wydział Gospodarczy Sądu Rejonowego w Bielsku-Białej.

Contact Info

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl
  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • handerek@handerek.com.pl
  • +48 33 817 71 94
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
  • O firmie
    • Sklepy firmowe
  • Nasza oferta
    • Nasze produkty
    • Strefa kontrahenta
      • Detalista
      • Hurtownik
      • Gastronomia
      • Zamówienia publiczne
  • Blog
  • Przepisy
  • Kontakt
    • Kariera
    • Strefa dla mediów
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

Informacje kontaktowe

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl

To co lubisz

    Hańderek - Zakład Przetwórstwa Mięsnego. > Blog
tradycyjna kuchnia gruzinska
  • 27 września, 2023
  • Kucharz Hańderek

Tradycyjna kuchnia gruzińska – 10 gruzińskich potraw narodowych, których trzeba spróbować

Potrawy z kuchni gruzińskiej są coraz bardziej popularne. Otwiera się także wiele restauracji lub piekarni z tradycyjnymi daniami i wypiekami pochodzącymi z tego kraju. Jakie są najbardziej znane potrawy narodowe? Czy są łatwe do przygotowania? Zajrzyjcie do naszego artykułu. Kuchnia gruzińska: zapachy i smaki zaklęte w tradycji Kuchnia gruzińska charakteryzuje się ogromnym wyborem serów. W Gruzji …

Czytaj
smaczne potrawy duszone
  • 25 września, 2023
  • Kucharz Hańderek

Przepisy na smaczne potrawy duszone

Potrawy duszone to nie tylko dania mięsne, ale także rybne i jarskie. Można znaleźć masę przepisów z wszelkimi potrawami duszonymi, które możesz przygotować zarówno na co dzień, jak i od święta. Co dobrego przygotować na specjalną okazję? Jaki obiad wykonać dla swoich domowników? Przedstawiamy nasze propozycje potraw duszonych. Sztuka duszenia potraw: odkryj tajemnice wydobywania głębokich …

Czytaj
  • 30 sierpnia, 2023
  • Kucharz Hańderek

Śniadania do szkoły: 5 pysznych pomysłów na każdy dzień

Od tego, jakie zjemy śniadanie zależy cały nasz dzień: czy będziemy mieli energię do pracy i nauki oraz jaki będziemy mieć humor. Dlatego warto poświęcić chwilę na przygotowanie zdrowego i sycącego drugiego śniadania dla naszych pociech. Energiczny start: przepisy na śniadania do szkoły, które dodadzą dzieciom energii Początek dnia jest niezwykle istotny, szczególnie dla dzieci: …

Czytaj
pyszna klasyczna lasagne
  • 29 sierpnia, 2023
  • Kucharz Hańderek

Lasagne na 4 sposoby – klasyczne włoskie danie w niezwykłych odsłonach

Lasagne to jeden ze znanych rodzajów makaronów. Z niego powstała też potrawa o tej samej nazwie. Po spaghetti to najbardziej uwielbiane danie z makaronem. Lasagne przygotujesz z mięsem mielonym lub w wersji wegetariańskiej. Jak przygotować to pyszne danie? Przedstawiamy kilka przepisów. Niezrównana lasagne bolognese – prosty przepis na włoski rarytas z mięsem mielonym Każdy z …

Czytaj
Szybki obiad z niczego
  • 25 sierpnia, 2023
  • Kucharz Hańderek

Obiad z niczego, czyli szybkie dania na ciepło gotowe w 15 minut

Często wracamy zmęczeni ze szkoły lub pracy i nie mamy ochoty na przyrządzanie skomplikowanych dań lub wymagających sporego czasu. Z pomocą przyjdą ci szybkie dania z niczego, czyli z tego, co na przykład posiadasz w lodówce. Koniecznie zapoznaj się z naszymi propozycjami. Szybki obiad z niczego, czyli dania, do których potrzebujesz tylko podstawowych składników Zapiekanka …

Czytaj
szybki obiad w 15 minut
  • 24 sierpnia, 2023
  • Kucharz Hańderek

Szybki obiad: 5 pomysłów na błyskawiczne dania z letnimi warzywami

W upalne dni często nie mamy ochoty na stanie przy garach czy ogólnie na syte jedzenie. Z reguły stawiamy na lekkie oraz szybkie dania, które nie wymagają długiego przyrządzenia. Przeczytaj nasz artykuł, w którym znajdziesz inspiracje na letnie potrawy. Szybki obiad w towarzystwie sezonowych warzyw: uczta w letnim stylu Leczo to idealna potrawa, którą przyrządzisz …

Czytaj
Hańderek z wyróżnieniem Doceń Polskie
  • 16 sierpnia, 2023
  • Kucharz Hańderek

Hańderek z certyfikatem Doceń Polskie – po raz kolejny TOP produkty to Biodrówka i Schab z piekarnika

W dniu 26 lipca 2023 roku, w Hotelu Centrum w Sosnowcu miała miejsce 47. certyfikacja Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego “Doceń polskie”. Podczas tego wydarzenia oceniono aż 160 produktów ubiegających się o godło programu. Z przyjemnością informujemy, że Zakład Przetwórstwa Mięsnego HAŃDEREK Sp. j. znalazł się w gronie laureatów i po raz kolejny sięgnął po prestiżowe godło …

Czytaj
kasza na lunch do pracy
  • 31 lipca, 2023
  • Kucharz Hańderek

Gotowi na jedzenie z pudełka? 5 pysznych dań idealnych na lunch do pracy

Pracując na pełen etat, każdego dnia spędza się w miejscu pracy wiele godzin i jest to zdecydowanie za długi czas, żeby spędzić go bez przerwy na posiłek. Zamiast kupować przekąski w pobliskim sklepie, przygotuj zdrowy i pożywny lunch do pracy w domu. Możesz w ten sposób nieco oszczędzić i cieszysz się pysznymi, wartościowymi posiłkami. Nie …

Czytaj
szparagi - przekąska na grilla
  • 17 lipca, 2023
  • Kucharz Hańderek

Szybkie przekąski na imprezę z grilla

Grill kojarzy się nam z cieplejszymi dniami i orzeźwiającymi napojami. Zawsze na początek wjeżdżają pyszne grillowe przekąski. Co innowacyjnego zrobić na przekąskę, aby nasi goście byli zadowoleni i najedzeni? Przedstawiamy nasze propozycje. Letnie przekąski na imprezę z grilla – oryginalne i szybkie przystawki, które będą hitem Twojej imprezy Przekąski na grilla są nieodzownym elementem każdej …

Czytaj
  • 14 lipca, 2023
  • Kucharz Hańderek

Ramen – japoński bulion mięsny. Rodzaje, ciekawostki i 3 przepisy na domowy ramen

Zupa ramen to jedno z najpopularniejszych japońskich dań, które jada się chętnie również w innych zakątkach świata. Ramen bywa porównywany do polskiego rosołu ze względu na swój wygląd i formę podania, jednak zarówno smak, jak i sposób przygotowania znacznie się między sobą różnią. Jak zrobić ramen w domu, żeby danie zachowało swój oryginalny japoński smak? …

Czytaj

Nawigacja po wpisach

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • …
  • 16

Kategorie

  • Aktualności
  • Komunikaty prasowe
  • Nowości produktowe
  • Z życia firmy

Kategorie produktów

  • Boczek
  • Golonka
  • Indyk
  • Karczek
  • Kiełbasy
  • Parówki
  • Pasztety
  • Pieczenie
  • Polędwica
  • Rolady
  • Szynki
  • Wędliny

Polecane materiały

Szynka spod powału z dymnej chaty z godłem “Doceń Polskie”
25 października, 2024
50. edycja Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” za nami!
7 sierpnia, 2024
Najlepsze przekąski na idealnego grilla
22 maja, 2024
Nowe smarowisła mięsne od Hańderka
24 kwietnia, 2024

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek działa nieprzerwanie od 1992 r. Firmowe wędliny, dzięki najlepszym składnikom i tradycyjnym metodom wytwarzania są doceniane przez stale rosnącą grupę Konsumentów. Założyciele firmy – Wojciech i Paweł Hańderek z ogromną pieczołowitością dbają o ciągłość rodzinnych tradycji i najwyższą jakość wyrobów wędliniarskich. Za sprawą skutecznych działań modernizacyjnych zakład już w 2004 r. otrzymał możliwość sprzedaży swoich produktów we wszystkich krajach Unii Europejskiej. W trosce o bezpieczeństwo produktów skutecznie wdrożono system HACCP, gwarantujący najwyższą jakość produkcji oraz poprawę organizacji pracy. Mocną stroną firmy jest nieustanne unowocześnianie technologii, utrzymywanie wysokich standardów jakości, wdrażanie nowych systemów i stałe szkolenie kadry.

  • Dział zamówień

    33 817 71 94
  • Adres

    Nadbrzeżna 821,
    43-374 Buczkowice
Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami!

Logo Unii Logo programu
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie".

Operacja mająca na celu usprawnienie procesu produkcyjnego w zakładzie przetwórstwa poprzez zakup nowoczesnych maszyn i urządzeń do przetwórstwa mięsnego współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddzialania Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi oraz ich rozwór Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 20142020.

©2022 Zakład Przetwórstwa Mięsnego HAŃDEREK Sp. J. .Wszelkie prawa zastrzeżone.
  • Kariera
  • Kontakt
  • Mapa strony
  • Polityka cookies
ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA
ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA
Bądź na bieżąco
z nowościami i promocjami!