X
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

O naszym zakładzie

Zakład Przetwórstwa Mięsnego
HAŃDEREK Sp. J.
KRS: 0000072199,
REGON: 070408270,
NIP: 547-004-78-46;
Bank Spółdzielczy w Żywcu:
89 8137 0009 0019 6413 2000 0020,
VIII Wydział Gospodarczy Sądu Rejonowego w Bielsku-Białej.

Contact Info

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl
  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • handerek@handerek.com.pl
  • +48 33 817 71 94
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
  • O firmie
    • Sklepy firmowe
  • Nasza oferta
    • Nasze produkty
    • Strefa kontrahenta
      • Detalista
      • Hurtownik
      • Gastronomia
      • Zamówienia publiczne
  • Blog
  • Przepisy
  • Kontakt
    • Kariera
    • Strefa dla mediów
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

Informacje kontaktowe

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl

To co lubisz

    Hańderek - Zakład Przetwórstwa Mięsnego. > Blog
  • 1 kwietnia, 2015
  • handerek

Zobacz Miss Podbeskidzia 2015

 

Czytaj
  • 30 marca, 2015
  • handerek

Szynka Spod Powału i Polędwica Dymiona – NAGRODZONE

 

Czytaj
  • 17 marca, 2015
  • handerek

Koniecznie spróbuj nasze świąteczne specjały!

 

Czytaj
  • 16 marca, 2015
  • handerek

Wybory Miss Podbeskidzia z ZPM Hańderek

 

Czytaj
  • 19 lutego, 2015
  • handerek

Gazela Biznesu 2014 – zdobyta!

W dorocznym rankingu Gazele Biznesu firma ZPM Hańderek

Czytaj
  • 4 lutego, 2015
  • handerek

Papryka naprawdę HOT!

Papryka naprawdę HOT!

Czytaj
  • 30 grudnia, 2014
  • handerek

Certyfikat Rzetelna Firma

Cenimy wiarygodność w biznesie, stąd aby świecić dobrym przykładem uzyskaliśmy CERTYFIKAT RZETELNOŚCI i bierzemy udział w programie Rzetelna Firma.  

Czytaj
  • 12 grudnia, 2014
  • handerek

Kulturalny Mecenat

Kolejny już rok zostaliśmy Mecenasem Bielskiego Centrum Kultury

Czytaj
  • 12 grudnia, 2014
  • handerek

Święty Mikołaj również dobrze się u nas bawił

Jak co roku w Mikołajki Właściciele 

Czytaj
  • 5 listopada, 2014
  • handerek

OTRZYMALIŚMY NAJWYŻSZE NOTY!

Dwa nasze wyroby zostały wyróżnione ocenami TOP PRODUKT przez ekspertów Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń Polskie”.     Z Dymnej Chaty Boczek Dymiony        Z Polskiego Dwora Kiełbasa Herbowa     Patronem honorowym programu promującego polską żywność najwyższej jakości jest Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Decyzja o przyznaniu prestiżowych certyfikatów zapadła podczas audytu, który odbył się …

Czytaj

Nawigacja po wpisach

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Kategorie

  • Aktualności
  • Komunikaty prasowe
  • Nowości produktowe
  • Z życia firmy

Kategorie produktów

  • Boczek
  • Golonka
  • Indyk
  • Karczek
  • Kiełbasy
  • Parówki
  • Pasztety
  • Pieczenie
  • Polędwica
  • Rolady
  • Szynki
  • Wędliny

Polecane materiały

Handerek z wyróżnieniem szynki polskiej w ogólnopolskim programie promocyjnym “Doceń polskie”
23 maja, 2022
Mięso z grilla – jak przygotować i smażyć mięso chude i tłuste? Tajniki 15 dań mięsnych
12 maja, 2022
Lekkostrawne menu na grilla: przepisy i pomysły na dania z grillowanymi warzywami
9 maja, 2022
Wiosenne nowości od Hańderka: specjalna oferta zapiekanych wędlin i mięs nie tylko na Wielkanoc
7 kwietnia, 2022

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek działa nieprzerwanie od 1992 r. Firmowe wędliny, dzięki najlepszym składnikom i tradycyjnym metodom wytwarzania są doceniane przez stale rosnącą grupę Konsumentów. Założyciele firmy – Wojciech i Paweł Hańderek z ogromną pieczołowitością dbają o ciągłość rodzinnych tradycji i najwyższą jakość wyrobów wędliniarskich. Za sprawą skutecznych działań modernizacyjnych zakład już w 2004 r. otrzymał możliwość sprzedaży swoich produktów we wszystkich krajach Unii Europejskiej. W trosce o bezpieczeństwo produktów skutecznie wdrożono system HACCP, gwarantujący najwyższą jakość produkcji oraz poprawę organizacji pracy. Mocną stroną firmy jest nieustanne unowocześnianie technologii, utrzymywanie wysokich standardów jakości, wdrażanie nowych systemów i stałe szkolenie kadry.

  • Dział zamówień

    33 817 71 94
  • Adres

    Nadbrzeżna 821,
    43-374 Buczkowice
Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami!

Logo Unii Logo programu
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie".

Operacja mająca na celu usprawnienie procesu produkcyjnego w zakładzie przetwórstwa poprzez zakup nowoczesnych maszyn i urządzeń do przetwórstwa mięsnego współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddzialania Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi oraz ich rozwór Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 20142020.

©2022 Zakład Przetwórstwa Mięsnego HAŃDEREK Sp. J. .Wszelkie prawa zastrzeżone.
  • Kariera
  • Kontakt
  • Mapa strony
  • Polityka cookies
ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA
ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA
Bądź na bieżąco
z nowościami i promocjami!