Nasza oferta
Schab z piekarnika GAZ
Produkt z peklowanego schabu wieprzowego, parzony, pieczony, z dodatkiem wody. Schab z piekarnika to tradycyjnie przygotowywane mięso wieprzowe, którego pieczenie to ostatni proces obróbki. Przed włożeniem do piekarnika schab jest peklowany w solonej zalewie i tradycyjnie parzony, dzięki czemu mięso nabiera właściwego koloru i konsystencji. Mieszanki przypraw i ziół, w tym między innymi majeranku czy czosnku sprawiają, że pieczony schab to mięso odpowiednie do wielu dań i przekąsek.
Najczęściej schab z piekarnika podaje się w towarzystwie świeżego pieczywa i masła. Tego rodzaju mięso dobrze komponuje się ze smakiem kiszonek, warzywnych i makaronowych sałatek, czy jajek.
Schab z piekarnika to tradycyjnie przygotowywane mięso wieprzowe, którego pieczenie to ostatni proces obróbki. Przed włożeniem do piekarnika schab jest peklowany w solonej zalewie i tradycyjnie parzony, dzięki czemu mięso nabiera właściwego koloru i konsystencji. Mieszanki przypraw i ziół, w tym między innymi majeranku czy czosnku sprawiają, że pieczony schab to mięso odpowiednie do wielu dań i przekąsek.
Najczęściej schab z piekarnika podaje się w towarzystwie świeżego pieczywa i masła. Tego rodzaju mięso dobrze komponuje się ze smakiem kiszonek, warzywnych i makaronowych sałatek, czy jajek.