X
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

O naszym zakładzie

Zakład Przetwórstwa Mięsnego
HAŃDEREK Sp. J.
KRS: 0000072199,
REGON: 070408270,
NIP: 547-004-78-46;
Bank Spółdzielczy w Żywcu:
89 8137 0009 0019 6413 2000 0020,
VIII Wydział Gospodarczy Sądu Rejonowego w Bielsku-Białej.

Contact Info

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl
  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • handerek@handerek.com.pl
  • +48 33 817 71 94
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
  • O firmie
    • Sklepy firmowe
  • Nasza oferta
    • Nasze produkty
    • Strefa kontrahenta
      • Detalista
      • Hurtownik
      • Gastronomia
      • Zamówienia publiczne
  • Blog
  • Przepisy
  • Kontakt
    • Kariera
    • Strefa dla mediów
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

Informacje kontaktowe

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl

Babka serowa z kiełbasą


    Notice: Undefined index: Hpost_boo_recipe_template_no_anchor in /wp-content/plugins/carneshop-core/breadcrumb-navxt/class.bcn_breadcrumb_trail.php on line 466

    Notice: Undefined index: bpost_boo_recipe_hierarchy_parent_first in /wp-content/plugins/carneshop-core/breadcrumb-navxt/class.bcn_breadcrumb_trail.php on line 480

    Notice: Undefined index: bpost_boo_recipe_hierarchy_display in /wp-content/plugins/carneshop-core/breadcrumb-navxt/class.bcn_breadcrumb_trail.php on line 308

    Notice: Undefined index: bpost_boo_recipe_archive_display in /wp-content/plugins/carneshop-core/breadcrumb-navxt/class.bcn_breadcrumb_trail.php on line 816

    Notice: Undefined index: apost_boo_recipe_root in /wp-content/plugins/carneshop-core/breadcrumb-navxt/class.bcn_breadcrumb_trail.php on line 939
    Hańderek - Zakład Przetwórstwa Mięsnego. > Babka serowa z kiełbasą
Babka serowa z kiełbasą

Babka serowa z kiełbasą

Share Tweet Save Share Email
Kategoria przepisów Wszystkie przepisy
Czas przygotowania 0 godzin
Czas gotowania 0 godzin
Gotowe w 0 godzin

Ingredients

Sposób przygotowania

  • Polecane przepisy

    • %c5%bcurek-z-szasz%c5%82ykami-z-kie%c5%82bas%c4%85 Żurek z szaszłykami z kiełbasą
    • pasztet-pieczony-z-dodatkiem-warzyw Pasztet pieczony z dodatkiem warzyw
    • danie-na-kolacj%c4%99-walentynkow%c4%85-w-domu-dobierzesz-do-niego-tylko-wino-i-sukces-murowany Danie na kolację walentynkową w domu – dobierzesz do niego tylko wino i sukces murowany
    • nec%c3%b3wka-domowa-z-mi%c4%99sa-mielonego-z-pol%c4%99dwiczk%c4%85-wieprzow%c4%85 Necówka domowa z mięsa mielonego z polędwiczką wieprzową
    • schab-gotowany-w-mleku-wersja-fit-dla-sportowc%c3%b3w Schab gotowany w mleku (wersja fit dla sportowców)
    • wo%c5%82owina-duszona-w-kapu%c5%9bcie-kiszonej-propozycja-na-rodzinny-obiad-na-bo%c5%bce-narodzenie Wołowina duszona w kapuście kiszonej (propozycja na rodzinny obiad na Boże Narodzenie)
  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek działa nieprzerwanie od 1992 r. Firmowe wędliny, dzięki najlepszym składnikom i tradycyjnym metodom wytwarzania są doceniane przez stale rosnącą grupę Konsumentów. Założyciele firmy – Wojciech i Paweł Hańderek z ogromną pieczołowitością dbają o ciągłość rodzinnych tradycji i najwyższą jakość wyrobów wędliniarskich. Za sprawą skutecznych działań modernizacyjnych zakład już w 2004 r. otrzymał możliwość sprzedaży swoich produktów we wszystkich krajach Unii Europejskiej. W trosce o bezpieczeństwo produktów skutecznie wdrożono system HACCP, gwarantujący najwyższą jakość produkcji oraz poprawę organizacji pracy. Mocną stroną firmy jest nieustanne unowocześnianie technologii, utrzymywanie wysokich standardów jakości, wdrażanie nowych systemów i stałe szkolenie kadry.

    • Dział zamówień

      33 817 71 94
    • Adres

      Nadbrzeżna 821,
      43-374 Buczkowice
    Newsletter
    Bądź na bieżąco ze wszystkimi nowościami godnymi uwagi.

    Logo Unii Logo programu
    „Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie".

    Operacja mająca na celu usprawnienie procesu produkcyjnego w zakładzie przetwórstwa poprzez zakup nowoczesnych maszyn i urządzeń do przetwórstwa mięsnego współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddzialania Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi oraz ich rozwór Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 20142020.

    ©2020 Zakład Przetwórstwa Mięsnego HAŃDEREK Sp. J. .
    Wszelkie prawa zastrzeżone.
    • Kariera
    • Kontakt
    • Mapa strony
    • Polityka cookies