Zakład Przetwórstwa Mięsnego
HAŃDEREK Sp. J.
KRS: 0000072199,
REGON: 070408270,
NIP: 547-004-78-46;
Bank Spółdzielczy w Żywcu:
89 8137 0009 0019 6413 2000 0020,
VIII Wydział Gospodarczy Sądu Rejonowego w Bielsku-Białej.
Szanowni Państwo! Z dumą i wielką satysfakcją pragniemy poinformować, iż Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek otrzymał prestiżowe i jedno z najważniejszych w polskim świecie kulinarnym wyróżnienie Top Produkt, przyznawane jako certyfikat Doceń Polskie. Okazało się, że dwa nasze produkty: Biodrówka z piekarnika oraz Schab z piekarnika – nie mają sobie równych. Powiązane: Hańderek z certyfikatem Doceń …
Świeże mięso premium to produkty najwyższej jakości, spełniające oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. Warto zamówić świeże mięso premium od marki Hańderek, ponieważ jest ono wyprodukowane zgodnie z tradycyjnymi recepturami. Nasz asortyment jest bardzo szeroki, dlatego warto z niego skorzystać. Nasze świeże mięso premium – co możesz znaleźć w sklepach firmowych? W asortymencie Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Hańderek …
Dokonywanie częstych zakupów w sklepach marki Hańderek przynosi wiele korzyści. Oczywiście klienci mogą kupić smaczne i zdrowe mięsa, wędliny, szynki i rolady, a także skorzystać z atrakcyjnych promocji, jednak to nie wszystko. W naszych sklepach możesz używać Karty Stałego Klienta, która zapewnia rabaty i umożliwia otrzymanie specjalnych bonów. Karta Stałego Klienta w sklepach Hańderek Karta Stałego …
Na jesień marka Hańderek prezentuje zupełnie nowe smaki, czyli wspaniałą gamę szynek. Znajdziesz tutaj schab w pieprzu oraz szynkę w pieprzu. Takie smaczne produkty idealnie sprawdzą się na twoim stole, na przykład w trakcie śniadania, obiadu lub kolacji. Zapraszamy do zapoznania się z najważniejszymi informacjami na temat nowej gamy szynek Hańderek. Schab w pieprzu Pierwszą …
Kuchnia węgierska ma bardzo dużo do zaoferowania, a do najpopularniejszych dań należą Halászlé, placek po węgiersku, Lángos, leczo, bogracz i gulasz. Przedstawiamy przepisy na najpopularniejsze węgierskie dania z okazji Dnia Przyjaźni Polsko-Węgierskiej, który co roku wypada 23 marca. Papryka, mięsa i wino, czyli tym, czym stoi węgierska kuchnia Kuchnia węgierska opiera się na znanych i …
Prawidłowe i dobrze zbilansowane odżywianie się ma ogromne znaczenie w życiu każdego człowieka, a przede wszystkim sportowców. To właśnie odpowiednie dania pozytywnie wpływają na sportowe osiągnięcia, a także umożliwiają zachowanie zdrowia przez długi czas. Podpowiadamy jak jeść zdrowo i jak powinna wyglądać dieta sportowca, a także przedstawiamy 5 przykładowych przepisów na fit dania. Jak jeść …
Badania przeprowadzone w 2020 roku dla Fundacji Polskiego Godła Promocyjnego wykazały, że aż 90% Polaków chętnie kupuje krajowe, polskie produkty. W dniu 25 sierpnia obchodzimy Święto polskiej żywności, które ma przypomnieć wszystkim rodakom o tym, jak bogate i ciekawe są polskie produkty spożywcze i potrawy. Firma Hańderek zachęca do zakupu zdrowych, smacznych i polskich produktów. …
Przygotowanie obiadu wcale nie musi być czasochłonne, ponieważ już w 15 minut możesz przygotować przepyszne dania lunchowe i to nie tylko dla siebie, ale także dla całej swojej rodziny. Przedstawiamy pięć ciekawych przepisów na dania obiadowe, które zrobisz w kwadrans. Ryż z kurczakiem i pieczarkami Ryż z kurczakiem i pieczarkami to niezwykle smaczna potrawa, która …
Marynata do mięsa nadaje smaku i aromatu, dzięki czemu przygotowana już potrawa jest wyjątkowa i niesie ze sobą pełnię smaku. Jeśli zastanawiasz się nad przygotowaniem pysznej marynaty do mięsa na grilla, sprawdź nasze przepisy i podpowiedzi. Przedstawiamy 5 ciekawych pomysłów na marynaty do mięs z grilla, a także podpowiadamy, jakie sosy warto przygotować. Marynata do …
Mięso od jest jednym z podstawowych składników naszej diety. Nie da się ukryć, ewolucyjnie jesteśmy mięsożercami. Lubimy je ze względu na jego różnorodność, składniki odżywcze, kaloryczność i przede wszystkim smak. Jest świetną bazą wielu dań, przekąsek, sałatek czy idealnym dodatkiem do kanapek. Poniżej podpowiadamy Wam jak zdrowo korzystać z mięsa. Jak często można je jeść …