X
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

O naszym zakładzie

Zakład Przetwórstwa Mięsnego
HAŃDEREK Sp. J.
KRS: 0000072199,
REGON: 070408270,
NIP: 547-004-78-46;
Bank Spółdzielczy w Żywcu:
89 8137 0009 0019 6413 2000 0020,
VIII Wydział Gospodarczy Sądu Rejonowego w Bielsku-Białej.

Contact Info

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl
  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • handerek@handerek.com.pl
  • +48 33 817 71 94
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
  • O firmie
    • Sklepy firmowe
  • Nasza oferta
    • Nasze produkty
    • Strefa kontrahenta
      • Detalista
      • Hurtownik
      • Gastronomia
      • Zamówienia publiczne
  • Blog
  • Przepisy
  • Kontakt
    • Kariera
    • Strefa dla mediów
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

Informacje kontaktowe

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl

To co lubisz

    Hańderek - Zakład Przetwórstwa Mięsnego. > Blog
  • 23 listopada, 2021
  • Kucharz Hańderek

Jak wykorzystać resztki z rosołu? – 6 sprawdzonych sposobów na potrawy z mięsem z rosołu

W wielu polskich domach w niedzielę przygotowywany jest tradycyjny obiad, w którego skład wchodzi smaczny rosół dla całej rodziny. Zwykle jednak po przygotowaniu rosołu zostają resztki mięsa oraz warzyw, które można wykorzystać do innych potraw. Przedstawiamy 6 sprawdzonych sposobów na wykorzystanie resztek. Resztki z rosołu na pewno się przydadzą do innych dań Przede wszystkim warto …

Czytaj
  • 12 listopada, 2021
  • Kucharz Hańderek

Hańderek z certyfikatem Doceń Polskie zobacz nasze TOP PRODUKTY z wyróżnieniem: Biodrówka i Schab z piekarnika

Szanowni Państwo! Z dumą i wielką satysfakcją pragniemy poinformować, iż Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek otrzymał prestiżowe i jedno z najważniejszych w polskim świecie kulinarnym wyróżnienie Top Produkt, przyznawane jako certyfikat Doceń Polskie. Okazało się, że dwa nasze produkty: Biodrówka z piekarnika oraz Schab z piekarnika – nie mają sobie równych. Powiązane: Hańderek z certyfikatem Doceń …

Czytaj
  • 13 października, 2021
  • Kucharz Hańderek

Świeże mięso premium prosto prosto od dostawcy – jak szybko łatwo i przystępnie zamawiać z naszego sklepu firmowego

Świeże mięso premium to produkty najwyższej jakości, spełniające oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. Warto zamówić świeże mięso premium od marki Hańderek, ponieważ jest ono wyprodukowane zgodnie z tradycyjnymi recepturami. Nasz asortyment jest bardzo szeroki, dlatego warto z niego skorzystać. Nasze świeże mięso premium – co możesz znaleźć w sklepach firmowych? W asortymencie Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Hańderek …

Czytaj
  • 13 października, 2021
  • Kucharz Hańderek

Pysznie i korzystnie – sprawdź jakie nagrody możesz otrzymać z naszą kartą stałego klienta i jak dołączyć do klubu

Dokonywanie częstych zakupów w sklepach marki Hańderek przynosi wiele korzyści. Oczywiście klienci mogą kupić smaczne i zdrowe mięsa, wędliny, szynki i rolady, a także skorzystać z atrakcyjnych promocji, jednak to nie wszystko. W naszych sklepach możesz używać Karty Stałego Klienta, która zapewnia rabaty i umożliwia otrzymanie specjalnych bonów. Karta Stałego Klienta w sklepach Hańderek Karta Stałego …

Czytaj
  • 16 września, 2021
  • Kucharz Hańderek

Nowa gama szynek w pieprzu od Hańderka

Na jesień marka Hańderek prezentuje zupełnie nowe smaki, czyli wspaniałą gamę szynek. Znajdziesz tutaj schab w pieprzu oraz szynkę w pieprzu. Takie smaczne produkty idealnie sprawdzą się na twoim stole, na przykład w trakcie śniadania, obiadu lub kolacji. Zapraszamy do zapoznania się z najważniejszymi informacjami na temat nowej gamy szynek Hańderek. Schab w pieprzu Pierwszą …

Czytaj
  • 23 sierpnia, 2021
  • Kucharz Hańderek

Polak, Węgier, dwa bratanki – Dzień Przyjaźni Polsko-Węgierskiej. Sprawdź najlepsze przepisy kuchni węgierskiej

Kuchnia węgierska ma bardzo dużo do zaoferowania, a do najpopularniejszych dań należą Halászlé, placek po węgiersku, Lángos, leczo, bogracz i gulasz. Przedstawiamy przepisy na najpopularniejsze węgierskie dania z okazji Dnia Przyjaźni Polsko-Węgierskiej, który co roku wypada 23 marca. Papryka, mięsa i wino, czyli tym, czym stoi węgierska kuchnia Kuchnia węgierska opiera się na znanych i …

Czytaj
  • 23 sierpnia, 2021
  • Kucharz Hańderek

Fit dania dla sportowców, utrzymaj formę nawet w wakacje

Prawidłowe i dobrze zbilansowane odżywianie się ma ogromne znaczenie w życiu każdego człowieka, a przede wszystkim sportowców. To właśnie odpowiednie dania pozytywnie wpływają na sportowe osiągnięcia, a także umożliwiają zachowanie zdrowia przez długi czas. Podpowiadamy jak jeść zdrowo i jak powinna wyglądać dieta sportowca, a także przedstawiamy 5 przykładowych przepisów na fit dania. Jak jeść …

Czytaj
  • 23 sierpnia, 2021
  • Kucharz Hańderek

25.08 Święto polskiej żywności – najlepsze lokalne wyroby mięsne z rodzimej produkcji Hańderka

Badania przeprowadzone w 2020 roku dla Fundacji Polskiego Godła Promocyjnego wykazały, że aż 90% Polaków chętnie kupuje krajowe, polskie produkty. W dniu 25 sierpnia obchodzimy Święto polskiej żywności, które ma przypomnieć wszystkim rodakom o tym, jak bogate i ciekawe są polskie produkty spożywcze i potrawy. Firma Hańderek zachęca do zakupu zdrowych, smacznych i polskich produktów. …

Czytaj
  • 14 lipca, 2021
  • Kucharz Hańderek

Pomysły na lunch/obiad, które zrobisz w kwadrans – Przepisy na ekspresowe dania w 15 minut

Przygotowanie obiadu wcale nie musi być czasochłonne, ponieważ już w 15 minut możesz przygotować przepyszne dania lunchowe i to nie tylko dla siebie, ale także dla całej swojej rodziny. Przedstawiamy pięć ciekawych przepisów na dania obiadowe, które zrobisz w kwadrans. Ryż z kurczakiem i pieczarkami Ryż z kurczakiem i pieczarkami to niezwykle smaczna potrawa, która …

Czytaj
  • 14 lipca, 2021
  • Kucharz Hańderek

Zbiór idealnych sosów i marynat do mięs z grilla. Marynaty do mięs 5 najlepszych przepisów

Marynata do mięsa nadaje smaku i aromatu, dzięki czemu przygotowana już potrawa jest wyjątkowa i niesie ze sobą pełnię smaku. Jeśli zastanawiasz się nad przygotowaniem pysznej marynaty do mięsa na grilla, sprawdź nasze przepisy i podpowiedzi. Przedstawiamy 5 ciekawych pomysłów na marynaty do mięs z grilla, a także podpowiadamy, jakie sosy warto przygotować. Marynata do …

Czytaj

Nawigacja po wpisach

  • 1
  • …
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • …
  • 17

Kategorie

  • Aktualności
  • Komunikaty prasowe
  • Nowości produktowe
  • Z życia firmy

Kategorie produktów

  • Boczek
  • Golonka
  • Indyk
  • Karczek
  • Kiełbasy
  • Parówki
  • Pasztety
  • Pieczenie
  • Polędwica
  • Rolady
  • Szynki
  • Wędliny

Polecane materiały

Nasze produkty z godłem “Doceń Polskie”
4 sierpnia, 2025
Szynka spod powału z dymnej chaty z godłem “Doceń Polskie”
25 października, 2024
50. edycja Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” za nami!
7 sierpnia, 2024
Najlepsze przekąski na idealnego grilla
22 maja, 2024

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek działa nieprzerwanie od 1992 r. Firmowe wędliny, dzięki najlepszym składnikom i tradycyjnym metodom wytwarzania są doceniane przez stale rosnącą grupę Konsumentów. Założyciele firmy – Wojciech i Paweł Hańderek z ogromną pieczołowitością dbają o ciągłość rodzinnych tradycji i najwyższą jakość wyrobów wędliniarskich. Za sprawą skutecznych działań modernizacyjnych zakład już w 2004 r. otrzymał możliwość sprzedaży swoich produktów we wszystkich krajach Unii Europejskiej. W trosce o bezpieczeństwo produktów skutecznie wdrożono system HACCP, gwarantujący najwyższą jakość produkcji oraz poprawę organizacji pracy. Mocną stroną firmy jest nieustanne unowocześnianie technologii, utrzymywanie wysokich standardów jakości, wdrażanie nowych systemów i stałe szkolenie kadry.

  • Dział zamówień

    33 817 71 94
  • Adres

    Nadbrzeżna 821,
    43-374 Buczkowice
Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami!

Logo Unii Logo programu
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie".

Operacja mająca na celu usprawnienie procesu produkcyjnego w zakładzie przetwórstwa poprzez zakup nowoczesnych maszyn i urządzeń do przetwórstwa mięsnego współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddzialania Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi oraz ich rozwór Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 20142020.

©2022 Zakład Przetwórstwa Mięsnego HAŃDEREK Sp. J. .Wszelkie prawa zastrzeżone.
  • Kariera
  • Kontakt
  • Mapa strony
  • Polityka cookies
ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA
ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA
Bądź na bieżąco
z nowościami i promocjami!