+48 33 817 71 94

Zawijane tosty.

SKŁADNIKI:
– 6 kromek chleba tostowego pszennego,
– 12 plasterków karczku kruchego (Hańderek),
– 6 plasterków żółtego sera,
– 3 ogórki kiszone,
– 2 łyżki masła.

PRZYGOTOWANIE:

1. Ogórki kroimy w podłużne słupki. Na każdą kromkę chleba tostowego kładziemy po 2 plasterki wędliny, plasterku sera żółtego oraz słupki ogórka. Kromkę zwijamy w roladkę. Spinamy wykałaczkami. Wierzch roladek smarujemy miękkim masłem.

2. Zawinięte tosty układamy na blaszce. Zapiekamy około 10-15 minut w temperaturze 180 stopni.

Najlepsze są podawane na ciepło. Smacznego.

https://tradycyjnakuchniakasi.blogspot.com

NaszeMarki-przegląd logo

Nasze marki

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
facebook
kontakt

Sekretariat

Dział zamówień

Marketing