Surówka wiosenna z polędwicą z kurczaka

Surówka wiosenna z polędwicą z kurczaka

Czas przygotowania 0 godzin
Czas gotowania 0 godzin
Gotowe w 0 godzin

Składniki

Przygotowanie

Dodatkowe wskazówki

Składniki:
– garść roszponki
– rzodkiewki
– polędwica z kurczaka (Hańderek)
– zielony ogórek
– por
– pomidorki koktajlowe
– natka pietruszki
– krem balsamiczny o smaku figowym.

Przygotowanie:

Roszponkę umyć i osuszyć na papierowym ręczniku. Ogórek, por i rzodkiewki pokroić w plasterki. Pomidorki przekroić na pół. Na dnie półmiska wyłożyć roszponkę, ułożyć zrolowaną polędwicę z kurczaka i dodać pozostałe warzywa. Przed samym podaniem skropić kremem balsamicznym. Podajemy bezpośrednio po przygotowaniu.

Smacznego!

http://ala-piecze.blogspot.com/search?q=ha%C5%84derek