Sałatka FIT
Czas przygotowania 0 godzin
Czas gotowania 0 godzin
Gotowe w 0 godzin

Składniki

Przygotowanie

Dodatkowe wskazówki

Składniki

     
–  kiełbasa sołtysa (HAŃDEREK)
–  cukinia baby
–  czerwona papryka
–  ananas
–  rucola
–  liście rzodkiewki
–  bazylia
–  ser koryciński
–  crema con Aceto Balsamico di Modena IGP classica
–  olej rzepakowy do smaku.

 

Ananasa pokrój w plastry, grilluj jako pierwszego. Pokrój w trójkąty. Następnie grilluj pokrojoną w plastry cukinię.

Na półmisku skomponuj sałatkę zaczynając od liści rzodkiewki i rucoli.

Dopraw do smaku solą i pokrop olejem.

Międzyczasie pokrój w paski paprykę, tę wykorzystamy bez grillowania.

Grilluj kiełbasę sołtysa uprzednio pokrojoną w plastry. Grilluj ją jako ostatnią i wkomponuj w sałatkę na samym końcu ,aby była jeszcze dość ciepła przed podaniem.

Ser koryciński pokrój w grubsze trójkąty.

Całość dopraw zygzakami z włoskiego kremu z octem balsamicznym.

SMACZNEGO!

 

*Inspiracja zaczerpnięta z http://www.zkuchnidokuchni.pl