Koreczki z białą kiełbasą

Koreczki z białą kiełbasą

Składniki: – biała kiełbasa parzona (Hańderek) – ogórki kiszone – jajka przepiórcze – kiełki brokułu i rzodkiewki – chrzan. Przygotowanie: Jajka ugotować na twardo. Kiełbasę również ugotować. Kiełbasę i ogórki pokroić w plasterki. Na drewniane widelczyki lub wykałaczki nabić kiełbasę, ogórek i połówkę jajka. Ułożyć na półmisku posypać kiełkami. Na każde jajko nałożyć niewielką ilość

Kategoria przepisów Wszystkie przepisy
Czas przygotowania 0 minut
Czas gotowania 0 minut
Gotowe w 0 minut
Poziom trudności Łatwe

Składniki

biała kiełbasa parzona (Hańderek)
ogórki kiszone
jajka przepiórcze
kiełki brokułu i rzodkiewki
chrzan.

Sposób przygotowania

  1. Jajka ugotować na twardo. Kiełbasę również ugotować. Kiełbasę i ogórki pokroić w plasterki.
  2. Na drewniane widelczyki lub wykałaczki nabić kiełbasę, ogórek i połówkę jajka.
  3. Ułożyć na półmisku posypać kiełkami. Na każde jajko nałożyć niewielką ilość chrzanu.