X
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

O naszym zakładzie

Zakład Przetwórstwa Mięsnego
HAŃDEREK Sp. J.
KRS: 0000072199,
REGON: 070408270,
NIP: 547-004-78-46;
Bank Spółdzielczy w Żywcu:
89 8137 0009 0019 6413 2000 0020,
VIII Wydział Gospodarczy Sądu Rejonowego w Bielsku-Białej.

Contact Info

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl
  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • handerek@handerek.com.pl
  • +48 33 817 71 94
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
  • O firmie
    • Sklepy firmowe
  • Nasza oferta
    • Nasze produkty
    • Strefa konsumenta
    • Strefa kontrahenta
      • Detalista
      • Hurtownik
      • Gastronomia
      • Zamówienia publiczne
  • Blog
  • Przepisy
  • Kontakt
    • Kariera
    • Strefa dla mediów
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

Informacje kontaktowe

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl

Przepis konkursowy nr 1


    Notice: Undefined index: Hpost_boo_recipe_template_no_anchor in /wp-content/plugins/carneshop-core/breadcrumb-navxt/class.bcn_breadcrumb_trail.php on line 466

    Notice: Undefined index: bpost_boo_recipe_hierarchy_parent_first in /wp-content/plugins/carneshop-core/breadcrumb-navxt/class.bcn_breadcrumb_trail.php on line 480

    Notice: Undefined index: bpost_boo_recipe_hierarchy_display in /wp-content/plugins/carneshop-core/breadcrumb-navxt/class.bcn_breadcrumb_trail.php on line 308

    Notice: Undefined index: bpost_boo_recipe_archive_display in /wp-content/plugins/carneshop-core/breadcrumb-navxt/class.bcn_breadcrumb_trail.php on line 816

    Notice: Undefined index: apost_boo_recipe_root in /wp-content/plugins/carneshop-core/breadcrumb-navxt/class.bcn_breadcrumb_trail.php on line 939
    Hańderek - Zakład Przetwórstwa Mięsnego. > Przepis konkursowy nr 1
Przepis konkursowy nr 1

Przepis konkursowy nr 1

Udostępnij Tweet Save Udostępnij SZPARAGI ZAWIJANE W MIĘSO Z PIERSI Z KURCZAKA I PLASTRY BOCZKU, OBLANE SMA... %0A%0Ahttp://handerek.com.pl/przepis/przepis-konkursowy-1/"> Email
Czas przygotowania 0 godzin
Czas gotowania 0 godzin
Gotowe w 0 godzin

Składniki

Przygotowanie

Dodatkowe wskazówki

SZPARAGI ZAWIJANE W MIĘSO Z PIERSI Z KURCZAKA I PLASTRY BOCZKU, OBLANE SMAKOWICIE SOSEM ŚMIETANOWO-MUSZTARDOWYM

 

 

Danie konkursowe

„Ugotuj sobie bilet do kina”

  • Polecane przepisy

    • ciabatta-z-panierowan%c4%85-w%c5%82osk%c4%85-szynk%c4%85 Ciabatta z panierowaną włoską szynką
    • zawijane-tosty Zawijane tosty
    • grillowane-roladki-z-kie%c5%82baskami Grillowane roladki z kiełbaskami
    • zupa-porowa-z-szynk%c4%85-i-pieczarkami Zupa porowa z szynką i pieczarkami
    • sa%c5%82atka-z-bobu-z-kie%c5%82baskami-i-serem-ple%c5%9bniowym Sałatka z bobu z kiełbaskami i serem pleśniowym.
    • grillowana-cukinia-z-piekielnymi-kie%c5%82baskami Grillowana cukinia z piekielnymi kiełbaskami
  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek działa nieprzerwanie od 1992 r. Firmowe wędliny, dzięki najlepszym składnikom i tradycyjnym metodom wytwarzania są doceniane przez stale rosnącą grupę Konsumentów. Założyciele firmy – Wojciech i Paweł Hańderek z ogromną pieczołowitością dbają o ciągłość rodzinnych tradycji i najwyższą jakość wyrobów wędliniarskich. Za sprawą skutecznych działań modernizacyjnych zakład już w 2004 r. otrzymał możliwość sprzedaży swoich produktów we wszystkich krajach Unii Europejskiej. W trosce o bezpieczeństwo produktów skutecznie wdrożono system HACCP, gwarantujący najwyższą jakość produkcji oraz poprawę organizacji pracy. Mocną stroną firmy jest nieustanne unowocześnianie technologii, utrzymywanie wysokich standardów jakości, wdrażanie nowych systemów i stałe szkolenie kadry.

    • Dział zamówień

      33 817 71 94
    • Adres

      Nadbrzeżna 821,
      43-374 Buczkowice
    Newsletter
    Bądź na bieżąco ze wszystkimi nowościami godnymi uwagi.

    Logo Unii Logo programu
    „Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie".

    Operacja mająca na celu usprawnienie procesu produkcyjnego w zakładzie przetwórstwa poprzez zakup nowoczesnych maszyn i urządzeń do przetwórstwa mięsnego współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddzialania Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi oraz ich rozwór Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 20142020.

    ©2020 Zakład Przetwórstwa Mięsnego HAŃDEREK Sp. J. .
    Wszelkie prawa zastrzeżone.
    • Kariera
    • Kontakt
    • Mapa strony
    • Polityka cookies