Jajka z szynkowym farszem
Czas przygotowania 0 godzin
Czas gotowania 0 godzin
Gotowe w 0 godzin

Składniki

Przygotowanie

Dodatkowe wskazówki

Jajka z szynkowym farszem
 
–  5 jajek
–  200g fileta wędzonego z indyka (Hańderek)
–  2 płaskie łyżki majonezu
–  2 łyżki posiekanego szczypiorku
–  sól, pieprz,
–  chilli w płatkach.
 
Jajka gotujemy na twardo, obieramy, przekrawamy wzdłuż na pół, oddzielamy białka od żółtek.
W misce mieszamy ze sobą: posiekaną drobno wędlinę, majonez, żółtka, sól, pieprz i chilli.
Białka układamy na półmisku, na każde nakładamy farsz. Dekorujemy posiekanym szczypiorkiem.
 

 

*Inspiracja zaczerpnięta z www.szefowa-kuchni.blogspot.com