X
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

O naszym zakładzie

Zakład Przetwórstwa Mięsnego
HAŃDEREK Sp. J.
KRS: 0000072199,
REGON: 070408270,
NIP: 547-004-78-46;
Bank Spółdzielczy w Żywcu:
89 8137 0009 0019 6413 2000 0020,
VIII Wydział Gospodarczy Sądu Rejonowego w Bielsku-Białej.

Contact Info

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl
  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • handerek@handerek.com.pl
  • +48 33 817 71 94
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
  • O firmie
    • Sklepy firmowe
  • Nasza oferta
    • Nasze produkty
    • Strefa kontrahenta
      • Detalista
      • Hurtownik
      • Gastronomia
      • Zamówienia publiczne
  • Blog
  • Przepisy
  • Kontakt
    • Kariera
    • Strefa dla mediów
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

Informacje kontaktowe

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl

TOP PRODUKTY

    Hańderek - Zakład Przetwórstwa Mięsnego. > Blog > Aktualności > TOP PRODUKTY
  • 6 listopada, 2015
  • Producent wędlin Handerek

TOP PRODUKTY – czyli bardzo smaczne wędliny

 

Lożę Ekspertów programu „Doceń polskie” tworzą specjaliści z branży spożywczej, i to właśnie oni przyznali Schabowi Naturalnemu i Szynce Ze Wsi Buczkowice maksymalne noty za smak, wygląd oraz stosunek jakości do ceny.

Za każdą z tych trzech cech można zdobyć noty w skali 1-10. Godłem „Doceń polskie” mogą być nagradzane wyłącznie artykuły, które zdobędą od jury minimum 7,5 pkt. Tytułem TOP PRODUKT honoruje się zaś tylko żywność z maksymalnymi notami.

Przewodniczącym Loży Ekspertów jest pan Mirek Drewniak, mistrz kuchni, współzałożyciel i członek Fundacji Klubu Szefów Kuchni.
Program „Doceń polskie” jest realizowany od 2011 roku. Od samego początku jego funkcjonowania, honorowy patronat nad przedsięwzięciem sprawuje Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi. 
www.docenpolskie.pl.

 

Powiązane:

  1. Hańderek z certyfikatem Doceń Polskie – po raz kolejny TOP produkty to Biodrówka i Schab z piekarnika
  2. Hańderek z certyfikatem Doceń Polskie zobacz nasze TOP PRODUKTY z wyróżnieniem: Biodrówka i Schab z piekarnika
  3. OTRZYMALIŚMY NAJWYŻSZE NOTY!
  4. Szynka spod powału – z Dymnej Chaty z certyfikatem przyznanym w programie “Doceń polskie”
  5. Szynka Polska to TOP PRODUKT
  6. Handerek z wyróżnieniem szynki polskiej w ogólnopolskim programie promocyjnym “Doceń polskie”
  • Udostępnij dalej



Sprawdź także:

  • Nasze produkty z godłem Doceń Polskie i tytułami TOP PRODUKT
    Nasze produkty z godłem Doceń Polskie i tytułami TOP PRODUKT
  • 50. edycja Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” za nami!
    50. edycja Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń…
  • OTRZYMALIŚMY NAJWYŻSZE NOTY!
    OTRZYMALIŚMY NAJWYŻSZE NOTY!
  • Szynka spod powału z dymnej chaty z godłem "Doceń Polskie"
    Szynka spod powału z dymnej chaty z godłem "Doceń Polskie"
  • Młodzi piłkarze z marką HAŃDEREK
    Młodzi piłkarze z marką HAŃDEREK
  • Szynka spod powału - z Dymnej Chaty z certyfikatem przyznanym w programie "Doceń polskie"
    Szynka spod powału - z Dymnej Chaty z certyfikatem…

Kategorie

  • Aktualności
  • Komunikaty prasowe
  • Nowości produktowe
  • Z życia firmy

Kategorie produktów

  • Boczek
  • Golonka
  • Indyk
  • Karczek
  • Kiełbasy
  • Parówki
  • Pasztety
  • Pieczenie
  • Polędwica
  • Rolady
  • Szynki
  • Wędliny

Polecane materiały

Szynka spod powału z dymnej chaty z godłem “Doceń Polskie”
25 października, 2024
50. edycja Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” za nami!
7 sierpnia, 2024
Najlepsze przekąski na idealnego grilla
22 maja, 2024
Nowe smarowisła mięsne od Hańderka
24 kwietnia, 2024

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek działa nieprzerwanie od 1992 r. Firmowe wędliny, dzięki najlepszym składnikom i tradycyjnym metodom wytwarzania są doceniane przez stale rosnącą grupę Konsumentów. Założyciele firmy – Wojciech i Paweł Hańderek z ogromną pieczołowitością dbają o ciągłość rodzinnych tradycji i najwyższą jakość wyrobów wędliniarskich. Za sprawą skutecznych działań modernizacyjnych zakład już w 2004 r. otrzymał możliwość sprzedaży swoich produktów we wszystkich krajach Unii Europejskiej. W trosce o bezpieczeństwo produktów skutecznie wdrożono system HACCP, gwarantujący najwyższą jakość produkcji oraz poprawę organizacji pracy. Mocną stroną firmy jest nieustanne unowocześnianie technologii, utrzymywanie wysokich standardów jakości, wdrażanie nowych systemów i stałe szkolenie kadry.

  • Dział zamówień

    33 817 71 94
  • Adres

    Nadbrzeżna 821,
    43-374 Buczkowice
Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami!

Logo Unii Logo programu
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie".

Operacja mająca na celu usprawnienie procesu produkcyjnego w zakładzie przetwórstwa poprzez zakup nowoczesnych maszyn i urządzeń do przetwórstwa mięsnego współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddzialania Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi oraz ich rozwór Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 20142020.

©2022 Zakład Przetwórstwa Mięsnego HAŃDEREK Sp. J. .Wszelkie prawa zastrzeżone.
  • Kariera
  • Kontakt
  • Mapa strony
  • Polityka cookies
ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA
ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA
Bądź na bieżąco
z nowościami i promocjami!