X
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

O naszym zakładzie

Zakład Przetwórstwa Mięsnego
HAŃDEREK Sp. J.
KRS: 0000072199,
REGON: 070408270,
NIP: 547-004-78-46;
Bank Spółdzielczy w Żywcu:
89 8137 0009 0019 6413 2000 0020,
VIII Wydział Gospodarczy Sądu Rejonowego w Bielsku-Białej.

Contact Info

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl
  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • handerek@handerek.com.pl
  • +48 33 817 71 94
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
  • O firmie
    • Sklepy firmowe
  • Nasza oferta
    • Nasze produkty
    • Strefa kontrahenta
      • Detalista
      • Hurtownik
      • Gastronomia
      • Zamówienia publiczne
  • Blog
  • Przepisy
  • Kontakt
    • Kariera
    • Strefa dla mediów
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

Informacje kontaktowe

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl

To co lubisz

    Hańderek - Zakład Przetwórstwa Mięsnego. > Blog
Mięso od mistrza
  • 14 lipca, 2021
  • Kucharz Hańderek

Mięso od mistrza czyli jak łączyć owoce z mięsem? Zasady zdrowego żywienia – z czym i ile mięsa spożywać?

Mięso od jest jednym z podstawowych składników naszej diety. Nie da się ukryć, ewolucyjnie jesteśmy mięsożercami. Lubimy je ze względu na jego różnorodność, składniki odżywcze, kaloryczność i przede wszystkim smak. Jest świetną bazą wielu dań, przekąsek, sałatek czy idealnym dodatkiem do kanapek. Poniżej podpowiadamy Wam jak zdrowo korzystać z mięsa. Jak często można je jeść …

Czytaj
  • 14 lipca, 2021
  • Kucharz Hańderek

Goście w drodze co podać? – ekspresowe przekąski na zaskoczenie niespodziewanych gości Mięso od mistrza

Mięso od mistrza czyli jak łączyć owoce z mięsem? Zasady zdrowego żywienia – z czym i ile mięsa spożywać? Idealnych sosów i marynat do mięs z grilla. Marynaty do mięs 5 najlepszych przepisów. Goście w drodze co podać? – ekspresowe przekąski na zaskoczenie niespodziewanych gości Zwykle jesteśmy przygotowani na wizytę gości, jednak nie wszystko jesteśmy …

Czytaj
  • 27 kwietnia, 2021
  • Kucharz Hańderek

Międzynarodowy Dzień Grilla – jak przygotować się do świętowania majówkowej tradycji – Przepisy i oferta grillowa

Wszyscy kochamy długie weekendy. Za wolny czas, za możliwość beztroski, za spotkania ze znajomymi. Majówka to ulubiony długi weekend Polaków. Jest wiosna i wszystko budzi się do życia. W ten majowy klimat idealnie komponuje się obchodzony 2 maja – Międzynarodowy Dzień Grilla. Sprawdźcie więc naszą propozycję jak spędzić go smacznie i udanie. Dlaczego tak bardzo …

Czytaj
  • 26 marca, 2021
  • Kucharz Hańderek

Wielkanocny zestaw świąteczny od Hańderka i specjalna oferta szynek i wędlin na Twój stół

Święta wielkanocne tuż-tuż. A czego nie może zabraknąć na wielkanocnym stole? Oczywiście soczystych i pachnących przyprawami wędlin! Hańderek ma coś dla wszystkich tych, dla których smak i jakość jest najważniejsza. Jesteście ciekawi, jakie propozycje przygotowaliśmy? Wielkanoc to zdecydowanie najbardziej mięsne wśród świąt. Tradycyjnie na wielkanocnym stole tuż obok jajek goszczą pieczone mięsa, pasztety, kiełbasy i …

Czytaj
  • 26 stycznia, 2021
  • Kucharz Hańderek

Szynka spod powału – z Dymnej Chaty z certyfikatem przyznanym w programie “Doceń polskie”

Zakończyła się XXXVII Certyfikacja Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. O godło programu ubiegało się 77 producentów, którzy do oceny zgłosili 186 produktów. Audyt produktów biorących udział w programie odbył się w dniu 28 października br. w Hotelu Centrum w Sosnowcu. Godło „Doceń polskie” dla ZPM HAŃDEREK! Jednym z laureatów XXXVII Certyfikacji Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń …

Czytaj
  • 25 stycznia, 2021
  • Kucharz Hańderek

Nowości u Hańderka – karczek z czarnuszką, schab z czarnuszką, szynka z czarnuszką

I stało się… Mamy trzy nowości, które możecie już zobaczyć na półkach sklepowych. Dajcie znać czy już widzieliście. W roli głównej odkrywany ostatnio na nowo, nieśmiertelny duet: mięso i czarnuszka. Krótko mówiąc karczek, schab i szynka z czarnuszką.

Czytaj
  • 4 czerwca, 2018
  • Producent wędlin Handerek

Szynka z wędzarni – Złoty Paragon 2018

Kupcy zdecydowali, że szynka z wędzarni produkowana przez ZPM Hańderek powinna otrzymać nagrodę “Złoty Paragon 2018 – Nagroda Kupców Polskich” w kategorii wędliny Premium.

Czytaj
  • 8 maja, 2018
  • Producent wędlin Handerek

ZPM Hańderek gepardem biznesu!

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek został wyróżniony w XII edycji Konkursu Gepardy Biznesu 2017 za dynamiczny rozwój i wzrost wartości rynkowej przez Instytut Europejskiego Biznesu, Magazyn Przedsiębiorców „Europejska Firma” i Klub Nowoczesnego Biznesu.

Czytaj
  • 22 stycznia, 2018
  • Producent wędlin Handerek

Kiełbasa Wiejska Tradycyjna Hańderek – doceniona przez konsumentów.

W wyniku ogólnopolskiego badania konsumenckiego „Najlepszy Produkt 2018 – Wybór Konsumentów”, zrealizowanego przez instytut GfK Polonia na zlecenie magazynu branżowego „Wiadomości Handlowe” kiełbasa wiejska tradycyjna zdobyła brązowy medal w kategorii kiełbasy.

Czytaj
  • 10 listopada, 2017
  • Producent wędlin Handerek

Szynka Polska to TOP PRODUKT

Szukasz przed świętami smacznych wędlin? Powiązane: TOP PRODUKTY Nasze produkty z godłem Doceń Polskie i tytułami TOP PRODUKT Szynka spod powału – z Dymnej Chaty z certyfikatem przyznanym w programie “Doceń polskie” Hańderek z certyfikatem Doceń Polskie – po raz kolejny TOP produkty to Biodrówka i Schab z piekarnika Hańderek z certyfikatem Doceń Polskie zobacz …

Czytaj

Nawigacja po wpisach

  • 1
  • …
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17

Kategorie

  • Aktualności
  • Komunikaty prasowe
  • Nowości produktowe
  • Z życia firmy

Kategorie produktów

  • Boczek
  • Golonka
  • Indyk
  • Karczek
  • Kiełbasy
  • Parówki
  • Pasztety
  • Pieczenie
  • Polędwica
  • Rolady
  • Szynki
  • Wędliny

Polecane materiały

Nasze produkty z godłem “Doceń Polskie”
4 sierpnia, 2025
Szynka spod powału z dymnej chaty z godłem “Doceń Polskie”
25 października, 2024
50. edycja Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” za nami!
7 sierpnia, 2024
Najlepsze przekąski na idealnego grilla
22 maja, 2024

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek działa nieprzerwanie od 1992 r. Firmowe wędliny, dzięki najlepszym składnikom i tradycyjnym metodom wytwarzania są doceniane przez stale rosnącą grupę Konsumentów. Założyciele firmy – Wojciech i Paweł Hańderek z ogromną pieczołowitością dbają o ciągłość rodzinnych tradycji i najwyższą jakość wyrobów wędliniarskich. Za sprawą skutecznych działań modernizacyjnych zakład już w 2004 r. otrzymał możliwość sprzedaży swoich produktów we wszystkich krajach Unii Europejskiej. W trosce o bezpieczeństwo produktów skutecznie wdrożono system HACCP, gwarantujący najwyższą jakość produkcji oraz poprawę organizacji pracy. Mocną stroną firmy jest nieustanne unowocześnianie technologii, utrzymywanie wysokich standardów jakości, wdrażanie nowych systemów i stałe szkolenie kadry.

  • Dział zamówień

    33 817 71 94
  • Adres

    Nadbrzeżna 821,
    43-374 Buczkowice
Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami!

Logo Unii Logo programu
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie".

Operacja mająca na celu usprawnienie procesu produkcyjnego w zakładzie przetwórstwa poprzez zakup nowoczesnych maszyn i urządzeń do przetwórstwa mięsnego współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddzialania Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi oraz ich rozwór Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 20142020.

©2022 Zakład Przetwórstwa Mięsnego HAŃDEREK Sp. J. .Wszelkie prawa zastrzeżone.
  • Kariera
  • Kontakt
  • Mapa strony
  • Polityka cookies
ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA
ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA
Bądź na bieżąco
z nowościami i promocjami!