X
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

O naszym zakładzie

Zakład Przetwórstwa Mięsnego
HAŃDEREK Sp. J.
KRS: 0000072199,
REGON: 070408270,
NIP: 547-004-78-46;
Bank Spółdzielczy w Żywcu:
89 8137 0009 0019 6413 2000 0020,
VIII Wydział Gospodarczy Sądu Rejonowego w Bielsku-Białej.

Contact Info

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl
  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • handerek@handerek.com.pl
  • +48 33 817 71 94
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
  • O firmie
    • Sklepy firmowe
  • Nasza oferta
    • Nasze produkty
    • Strefa kontrahenta
      • Detalista
      • Hurtownik
      • Gastronomia
      • Zamówienia publiczne
  • Blog
  • Przepisy
  • Kontakt
    • Kariera
    • Strefa dla mediów
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

Informacje kontaktowe

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl

To co lubisz

    Hańderek - Zakład Przetwórstwa Mięsnego. > Blog
  • 14 lipca, 2021
  • Kucharz Hańderek

Goście w drodze co podać? – ekspresowe przekąski na zaskoczenie niespodziewanych gości Mięso od mistrza

Mięso od mistrza czyli jak łączyć owoce z mięsem? Zasady zdrowego żywienia – z czym i ile mięsa spożywać? Idealnych sosów i marynat do mięs z grilla. Marynaty do mięs 5 najlepszych przepisów. Goście w drodze co podać? – ekspresowe przekąski na zaskoczenie niespodziewanych gości Zwykle jesteśmy przygotowani na wizytę gości, jednak nie wszystko jesteśmy …

Czytaj
  • 27 kwietnia, 2021
  • Kucharz Hańderek

Międzynarodowy Dzień Grilla – jak przygotować się do świętowania majówkowej tradycji – Przepisy i oferta grillowa

Wszyscy kochamy długie weekendy. Za wolny czas, za możliwość beztroski, za spotkania ze znajomymi. Majówka to ulubiony długi weekend Polaków. Jest wiosna i wszystko budzi się do życia. W ten majowy klimat idealnie komponuje się obchodzony 2 maja – Międzynarodowy Dzień Grilla. Sprawdźcie więc naszą propozycję jak spędzić go smacznie i udanie. Dlaczego tak bardzo …

Czytaj
  • 26 marca, 2021
  • Kucharz Hańderek

Wielkanocny zestaw świąteczny od Hańderka i specjalna oferta szynek i wędlin na Twój stół

Święta wielkanocne tuż-tuż. A czego nie może zabraknąć na wielkanocnym stole? Oczywiście soczystych i pachnących przyprawami wędlin! Hańderek ma coś dla wszystkich tych, dla których smak i jakość jest najważniejsza. Jesteście ciekawi, jakie propozycje przygotowaliśmy? Wielkanoc to zdecydowanie najbardziej mięsne wśród świąt. Tradycyjnie na wielkanocnym stole tuż obok jajek goszczą pieczone mięsa, pasztety, kiełbasy i …

Czytaj
  • 26 stycznia, 2021
  • Kucharz Hańderek

Szynka spod powału – z Dymnej Chaty z certyfikatem przyznanym w programie “Doceń polskie”

Zakończyła się XXXVII Certyfikacja Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. O godło programu ubiegało się 77 producentów, którzy do oceny zgłosili 186 produktów. Audyt produktów biorących udział w programie odbył się w dniu 28 października br. w Hotelu Centrum w Sosnowcu. Godło „Doceń polskie” dla ZPM HAŃDEREK! Jednym z laureatów XXXVII Certyfikacji Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń …

Czytaj
  • 25 stycznia, 2021
  • Kucharz Hańderek

Nowości u Hańderka – karczek z czarnuszką, schab z czarnuszką, szynka z czarnuszką

I stało się… Mamy trzy nowości, które możecie już zobaczyć na półkach sklepowych. Dajcie znać czy już widzieliście. W roli głównej odkrywany ostatnio na nowo, nieśmiertelny duet: mięso i czarnuszka. Krótko mówiąc karczek, schab i szynka z czarnuszką.

Czytaj
  • 4 czerwca, 2018
  • Producent wędlin Handerek

Szynka z wędzarni – Złoty Paragon 2018

Kupcy zdecydowali, że szynka z wędzarni produkowana przez ZPM Hańderek powinna otrzymać nagrodę “Złoty Paragon 2018 – Nagroda Kupców Polskich” w kategorii wędliny Premium.

Czytaj
  • 8 maja, 2018
  • Producent wędlin Handerek

ZPM Hańderek gepardem biznesu!

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek został wyróżniony w XII edycji Konkursu Gepardy Biznesu 2017 za dynamiczny rozwój i wzrost wartości rynkowej przez Instytut Europejskiego Biznesu, Magazyn Przedsiębiorców „Europejska Firma” i Klub Nowoczesnego Biznesu.

Czytaj
  • 22 stycznia, 2018
  • Producent wędlin Handerek

Kiełbasa Wiejska Tradycyjna Hańderek – doceniona przez konsumentów.

W wyniku ogólnopolskiego badania konsumenckiego „Najlepszy Produkt 2018 – Wybór Konsumentów”, zrealizowanego przez instytut GfK Polonia na zlecenie magazynu branżowego „Wiadomości Handlowe” kiełbasa wiejska tradycyjna zdobyła brązowy medal w kategorii kiełbasy.

Czytaj
  • 10 listopada, 2017
  • Producent wędlin Handerek

Szynka Polska to TOP PRODUKT

Szukasz przed świętami smacznych wędlin? Powiązane: TOP PRODUKTY Nasze produkty z godłem Doceń Polskie i tytułami TOP PRODUKT Szynka spod powału – z Dymnej Chaty z certyfikatem przyznanym w programie “Doceń polskie” Hańderek z certyfikatem Doceń Polskie – po raz kolejny TOP produkty to Biodrówka i Schab z piekarnika Hańderek z certyfikatem Doceń Polskie zobacz …

Czytaj
  • 13 października, 2017
  • Producent wędlin Handerek

Wędliny HAŃDEREK ponownie nagrodzone

Wędliny HAŃDEREK … Powiązane: Wędliny Tradycyjne naprawdę Szynka Spod Powału i Polędwica Dymiona – NAGRODZONE Szynka Polska to TOP PRODUKT Handerek z wyróżnieniem szynki polskiej w ogólnopolskim programie promocyjnym “Doceń polskie” Szynka tradycyjna z tłuszczykiem VAC Nowa oferta wielkanocna od Hańderka – pyszne wędliny i kiełbasy w świątecznej odsłonie

Czytaj

Nawigacja po wpisach

  • 1
  • …
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

Kategorie

  • Aktualności
  • Komunikaty prasowe
  • Nowości produktowe
  • Z życia firmy

Kategorie produktów

  • Boczek
  • Golonka
  • Indyk
  • Karczek
  • Kiełbasy
  • Parówki
  • Pasztety
  • Pieczenie
  • Polędwica
  • Rolady
  • Szynki
  • Wędliny

Polecane materiały

Szynka spod powału z dymnej chaty z godłem “Doceń Polskie”
25 października, 2024
50. edycja Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” za nami!
7 sierpnia, 2024
Najlepsze przekąski na idealnego grilla
22 maja, 2024
Nowe smarowisła mięsne od Hańderka
24 kwietnia, 2024

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek działa nieprzerwanie od 1992 r. Firmowe wędliny, dzięki najlepszym składnikom i tradycyjnym metodom wytwarzania są doceniane przez stale rosnącą grupę Konsumentów. Założyciele firmy – Wojciech i Paweł Hańderek z ogromną pieczołowitością dbają o ciągłość rodzinnych tradycji i najwyższą jakość wyrobów wędliniarskich. Za sprawą skutecznych działań modernizacyjnych zakład już w 2004 r. otrzymał możliwość sprzedaży swoich produktów we wszystkich krajach Unii Europejskiej. W trosce o bezpieczeństwo produktów skutecznie wdrożono system HACCP, gwarantujący najwyższą jakość produkcji oraz poprawę organizacji pracy. Mocną stroną firmy jest nieustanne unowocześnianie technologii, utrzymywanie wysokich standardów jakości, wdrażanie nowych systemów i stałe szkolenie kadry.

  • Dział zamówień

    33 817 71 94
  • Adres

    Nadbrzeżna 821,
    43-374 Buczkowice
Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami!

Logo Unii Logo programu
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie".

Operacja mająca na celu usprawnienie procesu produkcyjnego w zakładzie przetwórstwa poprzez zakup nowoczesnych maszyn i urządzeń do przetwórstwa mięsnego współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddzialania Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi oraz ich rozwór Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 20142020.

©2022 Zakład Przetwórstwa Mięsnego HAŃDEREK Sp. J. .Wszelkie prawa zastrzeżone.
  • Kariera
  • Kontakt
  • Mapa strony
  • Polityka cookies
ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA
ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA
Bądź na bieżąco
z nowościami i promocjami!