X
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

O naszym zakładzie

Zakład Przetwórstwa Mięsnego
HAŃDEREK Sp. J.
KRS: 0000072199,
REGON: 070408270,
NIP: 547-004-78-46;
Bank Spółdzielczy w Żywcu:
89 8137 0009 0019 6413 2000 0020,
VIII Wydział Gospodarczy Sądu Rejonowego w Bielsku-Białej.

Contact Info

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl
  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • handerek@handerek.com.pl
  • +48 33 817 71 94
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
  • O firmie
    • Sklepy firmowe
  • Nasza oferta
    • Nasze produkty
    • Strefa kontrahenta
      • Detalista
      • Hurtownik
      • Gastronomia
      • Zamówienia publiczne
  • Blog
  • Przepisy
  • Kontakt
    • Kariera
    • Strefa dla mediów
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

Informacje kontaktowe

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl

To co lubisz

    Hańderek - Zakład Przetwórstwa Mięsnego. > Blog
  • 12 maja, 2022
  • Kucharz Hańderek

Mięso z grilla – jak przygotować i smażyć mięso chude i tłuste? Tajniki 15 dań mięsnych

Hańderek to firma, która wielokrotnie była nagradzana, często nagrodami bardzo prestiżowymi, za swoje przepisy na dania mięsne oraz za jakość oferowanych produktów mięsnych. Mięso z grilla, w swoim najlepszym, najzdrowszym i najsmaczniejszym wydaniu – nie stanowi dla nas tajemnicy. Więcej: odsłonimy kilka tajemnic. Jak piec mięso z grilla? Jak mięso z grilla przyprawić? Jak przyrządzić …

Czytaj
  • 9 maja, 2022
  • Kucharz Hańderek

Lekkostrawne menu na grilla: przepisy i pomysły na dania z grillowanymi warzywami

Wraz z nadejściem wiosny nasze apetyty także się budzą. Zaczynamy myśleć o czymś tak niezrównanie przyjemnym jak wspólne grillowanie. Również i w tych sprawach mogą Państwo liczyć na wyśmienite smaki oferowane przez Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek. Dziś opowiemy o lekkostrawnym menu na grilla, które zadowoli wybitnych smakoszy oraz osoby dbające o zdrowie. Menu na grilla, …

Czytaj
  • 7 kwietnia, 2022
  • Kucharz Hańderek

Wiosenne nowości od Hańderka: specjalna oferta zapiekanych wędlin i mięs nie tylko na Wielkanoc

Jakie wędliny wybierane są na święta wielkanocne? Przede wszystkim tradycyjne i naturalne, tworzone zgodnie z recepturami, które w polskich domach przekazywane są z pokolenia na pokolenie. W ofercie marki Hańderek znaleźć można nie tylko tradycyjne wędliny, ale także pieczony boczek, schab, lub biodrówkę, szeroki wybór kiełbas i innych mięsnych przysmaków, które świetnie uzupełnią świąteczne menu. …

Czytaj
  • 7 kwietnia, 2022
  • Kucharz Hańderek

Wielkanoc z tradycją: pyszne wędliny i kiełbasy od Hańderka na wielkanocny stół

Jakie wędliny na Wielkanoc powinno wybierać się zgodnie z tradycją odnośnie tego święta? Koszyk święconka musi zmieścić kawałek kiełbasy i wędliny, a na świątecznym stole powinny pojawić się tradycyjne mięsa takie jak szynki, pieczenie, a nawet pasztety. Z okazji zbliżających się świąt wielkanocnych Hańderek przygotował ofertę specjalną – zestawy mięs i szeroki wybór tradycyjnych wędlin, …

Czytaj
  • 21 lutego, 2022
  • Kucharz Hańderek

Świętujemy dzień tosta – 5 oryginalnych pomysłów na zdrowe i przepyszne tosty

Międzynarodowy Dzień Tosta to wyjątkowo smaczne święto. Jak najlepiej je uczcić? Dźwięcznym chrupnięciem smakowitego przysmaku, w którym pomiędzy dwiema kromkami chleba rozpływają się kuszące dodatki. Jak zrobić tosty? Z czym je jeść? Zdradzamy najlepsze przepisy na tosty i podpowiadamy, co zaserwować na śniadanie w dniu tosta! Kiedy jest dzień tosta? Międzynarodowe święto tego chrupiącego przysmaku …

Czytaj
  • 21 stycznia, 2022
  • Kucharz Hańderek

5 przepisów na modne dania na karnawał – sposób na udaną imprezę karnawałową

Karnawał to nie tylko pączki i faworki. Na noworoczną imprezę poza słodkimi przekąskami warto przygotować również te wytrawne, mięsne. Jakie modne dania na bazie mięsa sprawdzą się w karnawale? Sprawdź, co poleca Hańderek. Co jeść w karnawale? Karnawałowe imprezy rządzą się swoimi prawami. Gorące, sycące i trudniejsze w przygotowaniu dania coraz częściej zastępujemy łatwiejszymi w …

Czytaj
  • 9 stycznia, 2022
  • Producent wędlin Handerek

Marka HAŃDEREK na YouTube

Dla wszystkich, którzy lubią gotować albo chociaż popatrzeć jak inni gotują, dedykujemy na YouTube nasz kanał pod nazwą HAŃDEREK. Startujemy z prostymi, ale pysznymi potrawami naszego ambasadora Charlie-go Daigneault. Zobaczcie go w akcji, bo jego przeurocza dykcja (w końcu jest Kanadyjczykiem) oraz lekkość w opowiadaniu o tym co gotuje warte są Państwa chwili. Będzie się …

Czytaj
  • 15 grudnia, 2021
  • Kucharz Hańderek

Najlepsze świąteczne przepisy na dania obiadowe i część zimnej płyty

Święta to nie tylko czas rodzinnych spotkań i odpoczynku. To również ten moment, kiedy nareszcie możemy przygotować wszystkie te dania, na które normalnie nie mamy czasu. Jakie są najlepsze pomysły na uroczysty obiad oraz przekąski idealne na świąteczny stół? Oto dania, których warto skosztować. Jeśli właśnie szukasz ciekawych przepisów na bożonarodzeniowe dania obiadowe i zastanawiasz …

Czytaj
  • 15 grudnia, 2021
  • Kucharz Hańderek

Pomysły na 5 rozgrzewających i pożywnych zup, które dodają energii

Nadejście mroźnych dni to doskonała okazja do tego, żeby zmienić menu obiadowe. Czas wprowadzić do niego rozgrzewające i pożywne zupy, które dodadzą energii i pozwolą przetrwać, gdy temperatura spadnie poniżej zera. Przed Tobą przepisy, które musisz przetestować tej zimy! Czy zupa może być pożywna? Choć wiele osób uważa, że nie da się najeść zupą, to …

Czytaj
  • 23 listopada, 2021
  • Kucharz Hańderek

Jak wykorzystać resztki z rosołu? – 6 sprawdzonych sposobów na potrawy z mięsem z rosołu

W wielu polskich domach w niedzielę przygotowywany jest tradycyjny obiad, w którego skład wchodzi smaczny rosół dla całej rodziny. Zwykle jednak po przygotowaniu rosołu zostają resztki mięsa oraz warzyw, które można wykorzystać do innych potraw. Przedstawiamy 6 sprawdzonych sposobów na wykorzystanie resztek. Resztki z rosołu na pewno się przydadzą do innych dań Przede wszystkim warto …

Czytaj

Nawigacja po wpisach

  • 1
  • …
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • …
  • 16

Kategorie

  • Aktualności
  • Komunikaty prasowe
  • Nowości produktowe
  • Z życia firmy

Kategorie produktów

  • Boczek
  • Golonka
  • Indyk
  • Karczek
  • Kiełbasy
  • Parówki
  • Pasztety
  • Pieczenie
  • Polędwica
  • Rolady
  • Szynki
  • Wędliny

Polecane materiały

Szynka spod powału z dymnej chaty z godłem “Doceń Polskie”
25 października, 2024
50. edycja Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” za nami!
7 sierpnia, 2024
Najlepsze przekąski na idealnego grilla
22 maja, 2024
Nowe smarowisła mięsne od Hańderka
24 kwietnia, 2024

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek działa nieprzerwanie od 1992 r. Firmowe wędliny, dzięki najlepszym składnikom i tradycyjnym metodom wytwarzania są doceniane przez stale rosnącą grupę Konsumentów. Założyciele firmy – Wojciech i Paweł Hańderek z ogromną pieczołowitością dbają o ciągłość rodzinnych tradycji i najwyższą jakość wyrobów wędliniarskich. Za sprawą skutecznych działań modernizacyjnych zakład już w 2004 r. otrzymał możliwość sprzedaży swoich produktów we wszystkich krajach Unii Europejskiej. W trosce o bezpieczeństwo produktów skutecznie wdrożono system HACCP, gwarantujący najwyższą jakość produkcji oraz poprawę organizacji pracy. Mocną stroną firmy jest nieustanne unowocześnianie technologii, utrzymywanie wysokich standardów jakości, wdrażanie nowych systemów i stałe szkolenie kadry.

  • Dział zamówień

    33 817 71 94
  • Adres

    Nadbrzeżna 821,
    43-374 Buczkowice
Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami!

Logo Unii Logo programu
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie".

Operacja mająca na celu usprawnienie procesu produkcyjnego w zakładzie przetwórstwa poprzez zakup nowoczesnych maszyn i urządzeń do przetwórstwa mięsnego współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddzialania Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi oraz ich rozwór Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 20142020.

©2022 Zakład Przetwórstwa Mięsnego HAŃDEREK Sp. J. .Wszelkie prawa zastrzeżone.
  • Kariera
  • Kontakt
  • Mapa strony
  • Polityka cookies
ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA
ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA
Bądź na bieżąco
z nowościami i promocjami!