Zakład Przetwórstwa Mięsnego
HAŃDEREK Sp. J.
KRS: 0000072199,
REGON: 070408270,
NIP: 547-004-78-46;
Bank Spółdzielczy w Żywcu:
89 8137 0009 0019 6413 2000 0020,
VIII Wydział Gospodarczy Sądu Rejonowego w Bielsku-Białej.
Zgłosiliśmy te dwa produkty do oceny w ramach Ogólnopolskich Wielkanocnych Konkursów Wędliniarskich
Jurorami tego odbywającego się w Poznaniu konkursu są fachowcy z branży mięsnej: technolodzy, kucharze, naukowcy. Przewodniczył prof. Włodzimierz Dolata. Merytorycznie wsparcie tej imprezie udzielają m.in. Polska Federacja Branży Mięsnej i Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP.
W ramach grupy asortymentowej wędzonki parzone Szynka Spod Powału otrzymała wyróżnienie a Polędwica Dymiona zajęła 3 miejsce.
Okres przedświąteczny do doskonały czas aby spróbować tych pysznych i wysokiej jakości wędlin..
Smacznego!