+48 33 817 71 94

Szynka Spod Powału i Polędwica Dymiona – NAGRODZONE

 

wyroznienie-handerek

Zgłosiliśmy te dwa produkty do oceny w ramach Ogólnopolskich Wielkanocnych Konkursów Wędliniarskich  

Jurorami tego odbywającego się w Poznaniu konkursu są fachowcy z branży mięsnej: technolodzy, kucharze, naukowcy. Przewodniczył prof. Włodzimierz Dolata. Merytorycznie wsparcie tej imprezie udzielają m.in. Polska Federacja Branży Mięsnej i Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP.

W ramach grupy asortymentowej wędzonki parzone Szynka Spod Powału otrzymała wyróżnienie a Polędwica Dymiona zajęła 3 miejsce.

 

szynka_spod_powalupoledwica-dymiona

 

Okres przedświąteczny do doskonały czas aby spróbować tych pysznych i wysokiej jakości wędlin..

Smacznego!

 

poziome-logotypy1

NaszeMarki-przegląd logo

Nasze marki

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo

Charles Daigneault

poleca pyszne potrawy!

Charlie Daigneault przepisy

facebook
kontakt

Sekretariat

Dział zamówień

Marketing