+48 33 817 71 94

Kiełbasa w estragonie

inba

 

Składniki:
 –   2 łyżki oliwy z oliwek
–   kiełbasa „Na Szaro” Hańderek – ok. 0,5 kg 
–   2 średnie marchewki 
–   cebula 
–   sól, pieprz 
–   1 puszka białej fasolki 
–   1 kieliszek białego wytrawnego wina 
–   1 łyżka świeżego estragonu 

 
Przygotowanie:
 
Przypiecz bardzo delikatnie kiełbasę. Przełóż na deskę do krojenie i pozwól jej wystygnąć przed krojeniem. Potem pokrój na cienkie plastry.
Podgrzej oliwę na głębokiej patelni dodaj marchewkę pokrojoną w cieniutkie plasterki oraz pokrojoną w paski cebulę. Przygrzewaj dodając sól, pieprz ok. 8-10 minut. Mieszaj aby nie przypalić!.
Dodaj fasolkę, wino i smaż ok. 5 minut. Na koniec dodaj na moment kiełbasę i estragon i przełóż całość na talerz.
Smacznego!
 
 

*Przepis pochodzi z www.realsimple.com

NaszeMarki-przegląd logo

Nasze marki

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo

Charles Daigneault

poleca pyszne potrawy!

Charlie Daigneault przepisy

facebook
kontakt

Sekretariat

Dział zamówień

Marketing