X
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

O naszym zakładzie

Zakład Przetwórstwa Mięsnego
HAŃDEREK Sp. J.
KRS: 0000072199,
REGON: 070408270,
NIP: 547-004-78-46;
Bank Spółdzielczy w Żywcu:
89 8137 0009 0019 6413 2000 0020,
VIII Wydział Gospodarczy Sądu Rejonowego w Bielsku-Białej.

Contact Info

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl
  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • handerek@handerek.com.pl
  • +48 33 817 71 94
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
  • O firmie
    • Sklepy firmowe
  • Nasza oferta
    • Nasze produkty
    • Strefa kontrahenta
      • Detalista
      • Hurtownik
      • Gastronomia
      • Zamówienia publiczne
  • Blog
  • Przepisy
  • Kontakt
    • Kariera
    • Strefa dla mediów
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

Informacje kontaktowe

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl

To co lubisz

    Hańderek - Zakład Przetwórstwa Mięsnego. > Blog
  • 11 września, 2015
  • Producent wędlin Handerek

WĘDLINY w nowym „ubranku”

Jeżeli zdarzyło Ci się „poszukiwać” naszych produktów w czasie zakupów, to teraz znalezienie ich w ladzie będzie znacznie prostsze. Stanie się tak, dzięki wprowadzeniu do produkcji nowych, jednorodnych graficznie folii oznakowanych logo HAŃDEREK. Są one nie tylko estetyczne i bardziej rozpoznawalne ale również trwałe i szczelne, bo dbamy aby wędliny były świeże i pyszne jak …

Czytaj
  • 7 sierpnia, 2015
  • handerek

X BESKID CUP – jubileuszowy!

  Powiązane: BESKID CUP z ZPM Hańderek Zapraszamy na turniej z gwiazdami Hańderek z certyfikatem Doceń Polskie – po raz kolejny TOP produkty to Biodrówka i Schab z piekarnika Handerek z wyróżnieniem szynki polskiej w ogólnopolskim programie promocyjnym “Doceń polskie” Szynka spod powału – z Dymnej Chaty z certyfikatem przyznanym w programie “Doceń polskie” Festiwal …

Czytaj
  • 21 lipca, 2015
  • handerek

52 Tydzień Kultury Beskidzkiej

25 lipca – 2 sierpnia 2015 Powiązane: Zobacz Miss Podbeskidzia 2015 Veal locket with blackberries Festiwal Kuchni Zbójnickiej Mięso w diecie dziecka – jakie jest najzdrowsze mięso dla niemowlaka? Najpopularniejsze kanapki z różnych stron świata – panini, croque monsieur, reuben czy sandwiche do pracy, na wycieczkę i szkoły Świętujemy dzień tosta – 5 oryginalnych pomysłów …

Czytaj
  • 20 lipca, 2015
  • handerek

Festiwal Kuchni Zbójnickiej

  VII Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej   W sobotę, 18 lipca na rynku w Skoczowie odbył się już po raz siódmy Festiwal Kuchni Zbójnickiej. Podczas tej fantastycznej zabawy przeznaczonej głownie dla turystów i okolicznych mieszkańców, odbył się konkurs kulinarny drużyn profesjonalnych nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski 2015. Finał odbędzie się na wrześniowych targach POLAGRA-FOOD w …

Czytaj
  • 7 lipca, 2015
  • handerek

Reklama HAŃDEREK w TV POLSAT

Powiązane: NAD OGNIEM WĘDZONE Kiełbasa Wiejska Tradycyjna Hańderek – doceniona przez konsumentów. Handerek z wyróżnieniem szynki polskiej w ogólnopolskim programie promocyjnym “Doceń polskie” HAŃDEREK-SZYNKI TAKIE JAK LUBISZ! WĘDLINY w nowym „ubranku” HAŃDEREK wspiera olimpijczyka

Czytaj
  • 7 lipca, 2015
  • handerek

NOWY KATALOG Z WĘDLINAMI

W ostatnim czasie tyle pysznych wędlin wprowadziliśmy do sprzedaży, Powiązane: Nowe opakowania parówek Nowości u Hańderka – karczek z czarnuszką, schab z czarnuszką, szynka z czarnuszką 52 Tydzień Kultury Beskidzkiej Nowa odsłona www.handerek.com.pl Wędliny dla VIP- ów Nowa oferta wielkanocna od Hańderka – pyszne wędliny i kiełbasy w świątecznej odsłonie

Czytaj
  • 25 czerwca, 2015
  • handerek

MISTRZ POLSKI w naszym Zespole

Wawrzyniec Latus, ciężarowiec, którego karierę sportową wspieramy, Powiązane: HAŃDEREK wspiera olimpijczyka Mięso daje siłę ! Młodzi piłkarze z marką HAŃDEREK Święty Mikołaj również dobrze się u nas bawił Nowa gama szynek w pieprzu od Hańderka O firmie

Czytaj
  • 7 maja, 2015
  • handerek

Firma

Historia Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek mieści sie w Buczkowicach k/ Bielska-Białej w pięknej okolicy, u stóp Góry Skrzyczne i jeziora Żywieckiego. Zakład jest firmą rodzinną prowadzoną przez Wojciecha i Pawła Hańderek. W tej formie prawnej obecny jest na rynku wędliniarskim już od 1992 roku. Jednak tradycje rodzinne produkcji wędlin siegają o całe pokolenie wstecz. Stąd …

Czytaj
  • 29 kwietnia, 2015
  • handerek

Nowe opakowania parówek

Pysznie w środku, kolorowo na zewnątrz czyli nowe opakowania dla popularnych parówek. Opakowanie jest kluczowym elementem marketing mix w FMCG, stąd te zmiany to początek działań zmierzających do zwiększenia rozpoznawalności produktów marki HAŃDEREK w sklepowych ladach. Ci z Państwa, którzy kosztowali już naszych parówek śląskich czy też paróweczek z szynki wiedzą, że warto było tak ładnie opakować te smaczne …

Czytaj
  • 1 kwietnia, 2015
  • handerek

Zobacz Miss Podbeskidzia 2015

  Powiązane: Wybory Miss Podbeskidzia z ZPM Hańderek 52 Tydzień Kultury Beskidzkiej Koniecznie spróbuj nasze świąteczne specjały! Hańderek z certyfikatem Doceń Polskie zobacz nasze TOP PRODUKTY z wyróżnieniem: Biodrówka i Schab z piekarnika Wybrano najpiękniejsze Szynka Spod Powału i Polędwica Dymiona – NAGRODZONE

Czytaj

Nawigacja po wpisach

  • 1
  • …
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

Kategorie

  • Aktualności
  • Komunikaty prasowe
  • Nowości produktowe
  • Z życia firmy

Kategorie produktów

  • Boczek
  • Golonka
  • Indyk
  • Karczek
  • Kiełbasy
  • Parówki
  • Pasztety
  • Pieczenie
  • Polędwica
  • Rolady
  • Szynki
  • Wędliny

Polecane materiały

Szynka spod powału z dymnej chaty z godłem “Doceń Polskie”
25 października, 2024
50. edycja Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” za nami!
7 sierpnia, 2024
Najlepsze przekąski na idealnego grilla
22 maja, 2024
Nowe smarowisła mięsne od Hańderka
24 kwietnia, 2024

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek działa nieprzerwanie od 1992 r. Firmowe wędliny, dzięki najlepszym składnikom i tradycyjnym metodom wytwarzania są doceniane przez stale rosnącą grupę Konsumentów. Założyciele firmy – Wojciech i Paweł Hańderek z ogromną pieczołowitością dbają o ciągłość rodzinnych tradycji i najwyższą jakość wyrobów wędliniarskich. Za sprawą skutecznych działań modernizacyjnych zakład już w 2004 r. otrzymał możliwość sprzedaży swoich produktów we wszystkich krajach Unii Europejskiej. W trosce o bezpieczeństwo produktów skutecznie wdrożono system HACCP, gwarantujący najwyższą jakość produkcji oraz poprawę organizacji pracy. Mocną stroną firmy jest nieustanne unowocześnianie technologii, utrzymywanie wysokich standardów jakości, wdrażanie nowych systemów i stałe szkolenie kadry.

  • Dział zamówień

    33 817 71 94
  • Adres

    Nadbrzeżna 821,
    43-374 Buczkowice
Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami!

Logo Unii Logo programu
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie".

Operacja mająca na celu usprawnienie procesu produkcyjnego w zakładzie przetwórstwa poprzez zakup nowoczesnych maszyn i urządzeń do przetwórstwa mięsnego współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddzialania Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi oraz ich rozwór Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 20142020.

©2022 Zakład Przetwórstwa Mięsnego HAŃDEREK Sp. J. .Wszelkie prawa zastrzeżone.
  • Kariera
  • Kontakt
  • Mapa strony
  • Polityka cookies
ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA
ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA
Bądź na bieżąco
z nowościami i promocjami!