X
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

O naszym zakładzie

Zakład Przetwórstwa Mięsnego
HAŃDEREK Sp. J.
KRS: 0000072199,
REGON: 070408270,
NIP: 547-004-78-46;
Bank Spółdzielczy w Żywcu:
89 8137 0009 0019 6413 2000 0020,
VIII Wydział Gospodarczy Sądu Rejonowego w Bielsku-Białej.

Contact Info

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl
  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • handerek@handerek.com.pl
  • +48 33 817 71 94
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
  • O firmie
    • Sklepy firmowe
  • Nasza oferta
    • Nasze produkty
    • Strefa kontrahenta
      • Detalista
      • Hurtownik
      • Gastronomia
      • Zamówienia publiczne
  • Blog
  • Przepisy
  • Kontakt
    • Kariera
    • Strefa dla mediów
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

Informacje kontaktowe

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl

To co lubisz

    Hańderek - Zakład Przetwórstwa Mięsnego. > Blog
  • 6 listopada, 2015
  • Producent wędlin Handerek

TOP PRODUKTY

TOP PRODUKTY – czyli bardzo smaczne wędliny   Lożę Ekspertów programu „Doceń polskie” tworzą specjaliści z branży spożywczej, i to właśnie oni przyznali Schabowi Naturalnemu i Szynce Ze Wsi Buczkowice maksymalne noty za smak, wygląd oraz stosunek jakości do ceny. Za każdą z tych trzech cech można zdobyć noty w skali 1-10. Godłem „Doceń polskie” mogą być nagradzane wyłącznie …

Czytaj
  • 11 września, 2015
  • Producent wędlin Handerek

WĘDLINY w nowym „ubranku”

Jeżeli zdarzyło Ci się „poszukiwać” naszych produktów w czasie zakupów, to teraz znalezienie ich w ladzie będzie znacznie prostsze. Stanie się tak, dzięki wprowadzeniu do produkcji nowych, jednorodnych graficznie folii oznakowanych logo HAŃDEREK. Są one nie tylko estetyczne i bardziej rozpoznawalne ale również trwałe i szczelne, bo dbamy aby wędliny były świeże i pyszne jak …

Czytaj
  • 7 sierpnia, 2015
  • handerek

X BESKID CUP – jubileuszowy!

  Powiązane: BESKID CUP z ZPM Hańderek Zapraszamy na turniej z gwiazdami Hańderek z certyfikatem Doceń Polskie – po raz kolejny TOP produkty to Biodrówka i Schab z piekarnika Handerek z wyróżnieniem szynki polskiej w ogólnopolskim programie promocyjnym “Doceń polskie” Szynka spod powału – z Dymnej Chaty z certyfikatem przyznanym w programie “Doceń polskie” Festiwal …

Czytaj
  • 21 lipca, 2015
  • handerek

52 Tydzień Kultury Beskidzkiej

25 lipca – 2 sierpnia 2015 Powiązane: Zobacz Miss Podbeskidzia 2015 Veal locket with blackberries Festiwal Kuchni Zbójnickiej Mięso w diecie dziecka – jakie jest najzdrowsze mięso dla niemowlaka? Najpopularniejsze kanapki z różnych stron świata – panini, croque monsieur, reuben czy sandwiche do pracy, na wycieczkę i szkoły Świętujemy dzień tosta – 5 oryginalnych pomysłów …

Czytaj
  • 20 lipca, 2015
  • handerek

Festiwal Kuchni Zbójnickiej

  VII Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej   W sobotę, 18 lipca na rynku w Skoczowie odbył się już po raz siódmy Festiwal Kuchni Zbójnickiej. Podczas tej fantastycznej zabawy przeznaczonej głownie dla turystów i okolicznych mieszkańców, odbył się konkurs kulinarny drużyn profesjonalnych nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski 2015. Finał odbędzie się na wrześniowych targach POLAGRA-FOOD w …

Czytaj
  • 7 lipca, 2015
  • handerek

Reklama HAŃDEREK w TV POLSAT

Powiązane: NAD OGNIEM WĘDZONE Kiełbasa Wiejska Tradycyjna Hańderek – doceniona przez konsumentów. Handerek z wyróżnieniem szynki polskiej w ogólnopolskim programie promocyjnym “Doceń polskie” HAŃDEREK-SZYNKI TAKIE JAK LUBISZ! WĘDLINY w nowym „ubranku” HAŃDEREK wspiera olimpijczyka

Czytaj
  • 7 lipca, 2015
  • handerek

NOWY KATALOG Z WĘDLINAMI

W ostatnim czasie tyle pysznych wędlin wprowadziliśmy do sprzedaży, Powiązane: Nowe opakowania parówek Nowości u Hańderka – karczek z czarnuszką, schab z czarnuszką, szynka z czarnuszką 52 Tydzień Kultury Beskidzkiej Nowa odsłona www.handerek.com.pl Wędliny dla VIP- ów Nowa oferta wielkanocna od Hańderka – pyszne wędliny i kiełbasy w świątecznej odsłonie

Czytaj
  • 25 czerwca, 2015
  • handerek

MISTRZ POLSKI w naszym Zespole

Wawrzyniec Latus, ciężarowiec, którego karierę sportową wspieramy, Powiązane: HAŃDEREK wspiera olimpijczyka Mięso daje siłę ! Młodzi piłkarze z marką HAŃDEREK Święty Mikołaj również dobrze się u nas bawił Nowa gama szynek w pieprzu od Hańderka O firmie

Czytaj
  • 7 maja, 2015
  • handerek

Firma

Historia Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek mieści sie w Buczkowicach k/ Bielska-Białej w pięknej okolicy, u stóp Góry Skrzyczne i jeziora Żywieckiego. Zakład jest firmą rodzinną prowadzoną przez Wojciecha i Pawła Hańderek. W tej formie prawnej obecny jest na rynku wędliniarskim już od 1992 roku. Jednak tradycje rodzinne produkcji wędlin siegają o całe pokolenie wstecz. Stąd …

Czytaj
  • 29 kwietnia, 2015
  • handerek

Nowe opakowania parówek

Pysznie w środku, kolorowo na zewnątrz czyli nowe opakowania dla popularnych parówek. Opakowanie jest kluczowym elementem marketing mix w FMCG, stąd te zmiany to początek działań zmierzających do zwiększenia rozpoznawalności produktów marki HAŃDEREK w sklepowych ladach. Ci z Państwa, którzy kosztowali już naszych parówek śląskich czy też paróweczek z szynki wiedzą, że warto było tak ładnie opakować te smaczne …

Czytaj

Nawigacja po wpisach

  • 1
  • …
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17

Kategorie

  • Aktualności
  • Komunikaty prasowe
  • Nowości produktowe
  • Z życia firmy

Kategorie produktów

  • Boczek
  • Golonka
  • Indyk
  • Karczek
  • Kiełbasy
  • Parówki
  • Pasztety
  • Pieczenie
  • Polędwica
  • Rolady
  • Szynki
  • Wędliny

Polecane materiały

Nasze produkty z godłem “Doceń Polskie”
4 sierpnia, 2025
Szynka spod powału z dymnej chaty z godłem “Doceń Polskie”
25 października, 2024
50. edycja Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” za nami!
7 sierpnia, 2024
Najlepsze przekąski na idealnego grilla
22 maja, 2024

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek działa nieprzerwanie od 1992 r. Firmowe wędliny, dzięki najlepszym składnikom i tradycyjnym metodom wytwarzania są doceniane przez stale rosnącą grupę Konsumentów. Założyciele firmy – Wojciech i Paweł Hańderek z ogromną pieczołowitością dbają o ciągłość rodzinnych tradycji i najwyższą jakość wyrobów wędliniarskich. Za sprawą skutecznych działań modernizacyjnych zakład już w 2004 r. otrzymał możliwość sprzedaży swoich produktów we wszystkich krajach Unii Europejskiej. W trosce o bezpieczeństwo produktów skutecznie wdrożono system HACCP, gwarantujący najwyższą jakość produkcji oraz poprawę organizacji pracy. Mocną stroną firmy jest nieustanne unowocześnianie technologii, utrzymywanie wysokich standardów jakości, wdrażanie nowych systemów i stałe szkolenie kadry.

  • Dział zamówień

    33 817 71 94
  • Adres

    Nadbrzeżna 821,
    43-374 Buczkowice
Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami!

Logo Unii Logo programu
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie".

Operacja mająca na celu usprawnienie procesu produkcyjnego w zakładzie przetwórstwa poprzez zakup nowoczesnych maszyn i urządzeń do przetwórstwa mięsnego współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddzialania Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi oraz ich rozwór Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 20142020.

©2022 Zakład Przetwórstwa Mięsnego HAŃDEREK Sp. J. .Wszelkie prawa zastrzeżone.
  • Kariera
  • Kontakt
  • Mapa strony
  • Polityka cookies
ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA
ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA
Bądź na bieżąco
z nowościami i promocjami!