X
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

O naszym zakładzie

Zakład Przetwórstwa Mięsnego
HAŃDEREK Sp. J.
KRS: 0000072199,
REGON: 070408270,
NIP: 547-004-78-46;
Bank Spółdzielczy w Żywcu:
89 8137 0009 0019 6413 2000 0020,
VIII Wydział Gospodarczy Sądu Rejonowego w Bielsku-Białej.

Contact Info

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl
  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • handerek@handerek.com.pl
  • +48 33 817 71 94
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
  • O firmie
    • Sklepy firmowe
  • Nasza oferta
    • Nasze produkty
    • Strefa kontrahenta
      • Detalista
      • Hurtownik
      • Gastronomia
      • Zamówienia publiczne
  • Blog
  • Przepisy
  • Kontakt
    • Kariera
    • Strefa dla mediów
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

Informacje kontaktowe

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl

To co lubisz

    Hańderek - Zakład Przetwórstwa Mięsnego. > Blog
  • 4 sierpnia, 2025
  • Kucharz Hańderek

Nasze produkty z godłem “Doceń Polskie”

Mamy świetne wieści! Nasza Biodrówka z piekarnika otrzymała godło programu „Doceń polskie” (TOP PRODUKT). Podobne wyróżnienie otrzymał również nasz Schab z piekarnika𝗜. Członkowie Loży Ekspertów ocenili nasze produkty po raz kolejny. Maksymalne noty zdobyte we wszystkich kategoriach nie pozostawiają wątpliwości –Biodrówka z piekarnika oraz Schab z piekarnika to produkty doskonałe, zasługujące na najwyższy Laur Programu …

Czytaj
  • 25 października, 2024
  • Kucharz Hańderek

Szynka spod powału z dymnej chaty z godłem “Doceń Polskie”

Takie wieści bardzo lubimy! Nasz produkt “Szynka spod powału z dymnej chaty” został wyróżniony w prestiżowym konkursie Doceń Polskie i uzyskał miano TOP PRODUKT. Członkowie Loży Ekspertów ocenili Szynkę spod powału z dymnej chaty. Maksymalne noty zdobyte we wszystkich kategoriach nie pozostawiają wątpliwości – Szynka spod powału z dymnej chaty to produkt doskonały, zasługujący na najwyższy Laur Programu …

Czytaj
  • 7 sierpnia, 2024
  • Kucharz Hańderek

50. edycja Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” za nami!

Takie wieści bardzo lubimy! Nasz produkt BIESIADA POLSKA – SZYNKA POLSKA został wyróżniona w prestiżowym konkursie Doceń Polskie i uzyskał miano TOP PRODUKT Loża Ekspertów programu „Doceń polskie”, którą tworzą specjaliści z branży spożywczej, przyznała schabowi maksymalne noty za smak, wygląd oraz stosunek jakości do ceny. Za każdą z tych trzech cech można zdobyć noty …

Czytaj
  • 22 maja, 2024
  • Kucharz Hańderek

Najlepsze przekąski na idealnego grilla

Grill kojarzy się nam z cieplejszymi dniami i orzeźwiającymi napojami. Zawsze na początek wjeżdżają pyszne grillowe przekąski. Co innowacyjnego zrobić na przekąskę, aby nasi goście byli zadowoleni i najedzeni? Przedstawiamy nasze propozycje. Letnie przekąski na imprezę z grilla – oryginalne i szybkie przystawki, które będą hitem Twojej imprezy Przekąski na grilla są nieodzownym elementem każdej …

Czytaj
  • 24 kwietnia, 2024
  • Kucharz Hańderek

Nowe smarowisła mięsne od Hańderka

Do naszej oferty dołączyły doskonałe mięsne smarowidła – idealne na chrupiące pieczywo. Zobaczcie sami

Czytaj
  • 28 marca, 2024
  • Kucharz Hańderek

Nasze produkty z godłem Doceń Polskie i tytułami TOP PRODUKT

Mamy świetne wieści! Nasza 𝗦𝗭𝗬𝗡𝗞𝗔 𝗣𝗜𝗘𝗖𝗭𝗢𝗡𝗔 𝗭 𝗗𝗪𝗢𝗥𝗨 otrzymała godło programu „Doceń polskie” (TOP PRODUKT). Podobne wyróżnienie otrzymał również nasz 𝗕𝗘𝗞𝗢𝗡 𝗪Ł𝗢𝗦𝗞𝗜. Loża Ekspertów programu „Doceń polskie”, którą tworzą specjaliści z branży spożywczej, przyznała schabowi maksymalne noty za smak, wygląd oraz stosunek jakości do ceny. Za każdą z tych trzech cech można zdobyć noty w …

Czytaj
  • 11 marca, 2024
  • Kucharz Hańderek

Pyszne nowości dołączają do naszej oferty

Stale się rozwijamy uzupełniając ofertą produktową o wyborne nowości. Nie inaczej jest tym razem! Od kilku dni w naszych sklepach znajdziecie nowe, pyszne, aromatyczne i doskonałe produkty, takie jak: BEKON PIECZONY Z DWORU, w którym na 100 gram produktu przypada aż 110 gram schabu wieprzowego, BEKON WŁOSKI, w którym na 100 gram produktu przypada aż …

Czytaj
  • 28 grudnia, 2023
  • Kucharz Hańderek

Zimna płyta na Sylwestrowy stół – pomysły na smaczne imprezowe kąski

Zimna płyta to must have każdej posiadówy w domu czy imprezy okolicznościowej organizowanej w lokalu. Jakie fajne przekąski zrobić na Sylwestra? Co ciekawego przyrządzić na zimno i ciepło? Zapoznaj się z naszym artykułem. Powiązane: Sylwestrowe przekąski: 6 modnych przystawek na zimno typu finger foods, które zrobią efekt WOW! Zestawienie przekąsek na karnawałową imprezę Mięsne przekąski …

Czytaj
Świąteczne zupy na Boże Narodzenie
  • 21 grudnia, 2023
  • Kucharz Hańderek

Świąteczne zupy – 5 przepisów, które odświeżą tradycje świąt

Nikt z nas nie wyobraża sobie świąt Bożego Narodzenia bez zup, np. grzybowej czy czerwonego barszczu z uszkami. Jak unowocześnić potrawy gotowane na święta? Zapoznaj się z naszym artykułem o świątecznych zupach. Świąteczne zupy na Boże Narodzenie – tradycyjne receptury, nowatorskie wykonanie, które zaskoczą bliskich Świąteczne zupy na Boże Narodzenie to głównie: zupa rybna, zupa grzybowa …

Czytaj
fritata zero waste
  • 15 grudnia, 2023
  • Kucharz Hańderek

Jak nie marnować jedzenia po świętach? 5 przepisów zero waste

Święta Bożego Narodzenia to nie tylko kolędy, rozświetlona choinka i czas z bliskimi, ale również bogate tradycje kulinarne i stoły zastawione wszelkiego rodzaju daniami czy przekąskami. Okoliczności sprzyjają przygotowaniu jedzenia wręcz w nadmiarze, przez co resztki ze świąt łatwo mogą się zmarnować. Jak tego uniknąć? Najlepiej wybierając przepisy zero waste, dzięki którym w prosty sposób …

Czytaj

Nawigacja po wpisach

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …
  • 17

Kategorie

  • Aktualności
  • Komunikaty prasowe
  • Nowości produktowe
  • Z życia firmy

Kategorie produktów

  • Boczek
  • Golonka
  • Indyk
  • Karczek
  • Kiełbasy
  • Parówki
  • Pasztety
  • Pieczenie
  • Polędwica
  • Rolady
  • Szynki
  • Wędliny

Polecane materiały

Nasze produkty z godłem “Doceń Polskie”
4 sierpnia, 2025
Szynka spod powału z dymnej chaty z godłem “Doceń Polskie”
25 października, 2024
50. edycja Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” za nami!
7 sierpnia, 2024
Najlepsze przekąski na idealnego grilla
22 maja, 2024

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek działa nieprzerwanie od 1992 r. Firmowe wędliny, dzięki najlepszym składnikom i tradycyjnym metodom wytwarzania są doceniane przez stale rosnącą grupę Konsumentów. Założyciele firmy – Wojciech i Paweł Hańderek z ogromną pieczołowitością dbają o ciągłość rodzinnych tradycji i najwyższą jakość wyrobów wędliniarskich. Za sprawą skutecznych działań modernizacyjnych zakład już w 2004 r. otrzymał możliwość sprzedaży swoich produktów we wszystkich krajach Unii Europejskiej. W trosce o bezpieczeństwo produktów skutecznie wdrożono system HACCP, gwarantujący najwyższą jakość produkcji oraz poprawę organizacji pracy. Mocną stroną firmy jest nieustanne unowocześnianie technologii, utrzymywanie wysokich standardów jakości, wdrażanie nowych systemów i stałe szkolenie kadry.

  • Dział zamówień

    33 817 71 94
  • Adres

    Nadbrzeżna 821,
    43-374 Buczkowice
Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami!

Logo Unii Logo programu
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie".

Operacja mająca na celu usprawnienie procesu produkcyjnego w zakładzie przetwórstwa poprzez zakup nowoczesnych maszyn i urządzeń do przetwórstwa mięsnego współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddzialania Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi oraz ich rozwór Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 20142020.

©2022 Zakład Przetwórstwa Mięsnego HAŃDEREK Sp. J. .Wszelkie prawa zastrzeżone.
  • Kariera
  • Kontakt
  • Mapa strony
  • Polityka cookies
ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA
ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA
Bądź na bieżąco
z nowościami i promocjami!