X
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

O naszym zakładzie

Zakład Przetwórstwa Mięsnego
HAŃDEREK Sp. J.
KRS: 0000072199,
REGON: 070408270,
NIP: 547-004-78-46;
Bank Spółdzielczy w Żywcu:
89 8137 0009 0019 6413 2000 0020,
VIII Wydział Gospodarczy Sądu Rejonowego w Bielsku-Białej.

Contact Info

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl
  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • handerek@handerek.com.pl
  • +48 33 817 71 94
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
  • O firmie
    • Sklepy firmowe
  • Nasza oferta
    • Nasze produkty
    • Strefa kontrahenta
      • Detalista
      • Hurtownik
      • Gastronomia
      • Zamówienia publiczne
  • Blog
  • Przepisy
  • Kontakt
    • Kariera
    • Strefa dla mediów
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

Informacje kontaktowe

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl

To co lubisz

    Hańderek - Zakład Przetwórstwa Mięsnego. > Blog
  • 25 października, 2024
  • Kucharz Hańderek

Szynka spod powału z dymnej chaty z godłem “Doceń Polskie”

Takie wieści bardzo lubimy! Nasz produkt “Szynka spod powału z dymnej chaty” został wyróżniony w prestiżowym konkursie Doceń Polskie i uzyskał miano TOP PRODUKT. Członkowie Loży Ekspertów ocenili Szynkę spod powału z dymnej chaty. Maksymalne noty zdobyte we wszystkich kategoriach nie pozostawiają wątpliwości – Szynka spod powału z dymnej chaty to produkt doskonały, zasługujący na najwyższy Laur Programu …

Czytaj
  • 7 sierpnia, 2024
  • Kucharz Hańderek

50. edycja Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” za nami!

Takie wieści bardzo lubimy! Nasz produkt BIESIADA POLSKA – SZYNKA POLSKA został wyróżniona w prestiżowym konkursie Doceń Polskie i uzyskał miano TOP PRODUKT Loża Ekspertów programu „Doceń polskie”, którą tworzą specjaliści z branży spożywczej, przyznała schabowi maksymalne noty za smak, wygląd oraz stosunek jakości do ceny. Za każdą z tych trzech cech można zdobyć noty …

Czytaj
  • 22 maja, 2024
  • Kucharz Hańderek

Najlepsze przekąski na idealnego grilla

Grill kojarzy się nam z cieplejszymi dniami i orzeźwiającymi napojami. Zawsze na początek wjeżdżają pyszne grillowe przekąski. Co innowacyjnego zrobić na przekąskę, aby nasi goście byli zadowoleni i najedzeni? Przedstawiamy nasze propozycje. Letnie przekąski na imprezę z grilla – oryginalne i szybkie przystawki, które będą hitem Twojej imprezy Przekąski na grilla są nieodzownym elementem każdej …

Czytaj
  • 24 kwietnia, 2024
  • Kucharz Hańderek

Nowe smarowisła mięsne od Hańderka

Do naszej oferty dołączyły doskonałe mięsne smarowidła – idealne na chrupiące pieczywo. Zobaczcie sami

Czytaj
  • 28 marca, 2024
  • Kucharz Hańderek

Nasze produkty z godłem Doceń Polskie i tytułami TOP PRODUKT

Mamy świetne wieści! Nasza 𝗦𝗭𝗬𝗡𝗞𝗔 𝗣𝗜𝗘𝗖𝗭𝗢𝗡𝗔 𝗭 𝗗𝗪𝗢𝗥𝗨 otrzymała godło programu „Doceń polskie” (TOP PRODUKT). Podobne wyróżnienie otrzymał również nasz 𝗕𝗘𝗞𝗢𝗡 𝗪Ł𝗢𝗦𝗞𝗜. Loża Ekspertów programu „Doceń polskie”, którą tworzą specjaliści z branży spożywczej, przyznała schabowi maksymalne noty za smak, wygląd oraz stosunek jakości do ceny. Za każdą z tych trzech cech można zdobyć noty w …

Czytaj
  • 11 marca, 2024
  • Kucharz Hańderek

Pyszne nowości dołączają do naszej oferty

Stale się rozwijamy uzupełniając ofertą produktową o wyborne nowości. Nie inaczej jest tym razem! Od kilku dni w naszych sklepach znajdziecie nowe, pyszne, aromatyczne i doskonałe produkty, takie jak: BEKON PIECZONY Z DWORU, w którym na 100 gram produktu przypada aż 110 gram schabu wieprzowego, BEKON WŁOSKI, w którym na 100 gram produktu przypada aż …

Czytaj
  • 28 grudnia, 2023
  • Kucharz Hańderek

Zimna płyta na Sylwestrowy stół – pomysły na smaczne imprezowe kąski

Zimna płyta to must have każdej posiadówy w domu czy imprezy okolicznościowej organizowanej w lokalu. Jakie fajne przekąski zrobić na Sylwestra? Co ciekawego przyrządzić na zimno i ciepło? Zapoznaj się z naszym artykułem. Powiązane: Sylwestrowe przekąski: 6 modnych przystawek na zimno typu finger foods, które zrobią efekt WOW! Zestawienie przekąsek na karnawałową imprezę Mięsne przekąski …

Czytaj
Świąteczne zupy na Boże Narodzenie
  • 21 grudnia, 2023
  • Kucharz Hańderek

Świąteczne zupy – 5 przepisów, które odświeżą tradycje świąt

Nikt z nas nie wyobraża sobie świąt Bożego Narodzenia bez zup, np. grzybowej czy czerwonego barszczu z uszkami. Jak unowocześnić potrawy gotowane na święta? Zapoznaj się z naszym artykułem o świątecznych zupach. Świąteczne zupy na Boże Narodzenie – tradycyjne receptury, nowatorskie wykonanie, które zaskoczą bliskich Świąteczne zupy na Boże Narodzenie to głównie: zupa rybna, zupa grzybowa …

Czytaj
fritata zero waste
  • 15 grudnia, 2023
  • Kucharz Hańderek

Jak nie marnować jedzenia po świętach? 5 przepisów zero waste

Święta Bożego Narodzenia to nie tylko kolędy, rozświetlona choinka i czas z bliskimi, ale również bogate tradycje kulinarne i stoły zastawione wszelkiego rodzaju daniami czy przekąskami. Okoliczności sprzyjają przygotowaniu jedzenia wręcz w nadmiarze, przez co resztki ze świąt łatwo mogą się zmarnować. Jak tego uniknąć? Najlepiej wybierając przepisy zero waste, dzięki którym w prosty sposób …

Czytaj
zimowe nowości od Hańderka
  • 14 grudnia, 2023
  • Kucharz Hańderek

Zimowe nowości od Hańderka – specjalna oferta idealna nie tylko na święta

Święta Bożego Narodzenia zbliżają się wielkimi krokami, a wraz z nimi przygotowania kulinarne, które zwłaszcza w licznych rodzinach mogą być nie lada wyzwaniem. Na świątecznym stole tradycyjnie powinny pojawić się mięsa, i to nie tylko obiadowe, ale także w formie przekąski do pieczywa czy sałatek. Szukasz odpowiednich produktów dla swojej rodziny? W takim razie jesteś …

Czytaj

Nawigacja po wpisach

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …
  • 16

Kategorie

  • Aktualności
  • Komunikaty prasowe
  • Nowości produktowe
  • Z życia firmy

Kategorie produktów

  • Boczek
  • Golonka
  • Indyk
  • Karczek
  • Kiełbasy
  • Parówki
  • Pasztety
  • Pieczenie
  • Polędwica
  • Rolady
  • Szynki
  • Wędliny

Polecane materiały

Szynka spod powału z dymnej chaty z godłem “Doceń Polskie”
25 października, 2024
50. edycja Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” za nami!
7 sierpnia, 2024
Najlepsze przekąski na idealnego grilla
22 maja, 2024
Nowe smarowisła mięsne od Hańderka
24 kwietnia, 2024

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek działa nieprzerwanie od 1992 r. Firmowe wędliny, dzięki najlepszym składnikom i tradycyjnym metodom wytwarzania są doceniane przez stale rosnącą grupę Konsumentów. Założyciele firmy – Wojciech i Paweł Hańderek z ogromną pieczołowitością dbają o ciągłość rodzinnych tradycji i najwyższą jakość wyrobów wędliniarskich. Za sprawą skutecznych działań modernizacyjnych zakład już w 2004 r. otrzymał możliwość sprzedaży swoich produktów we wszystkich krajach Unii Europejskiej. W trosce o bezpieczeństwo produktów skutecznie wdrożono system HACCP, gwarantujący najwyższą jakość produkcji oraz poprawę organizacji pracy. Mocną stroną firmy jest nieustanne unowocześnianie technologii, utrzymywanie wysokich standardów jakości, wdrażanie nowych systemów i stałe szkolenie kadry.

  • Dział zamówień

    33 817 71 94
  • Adres

    Nadbrzeżna 821,
    43-374 Buczkowice
Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami i promocjami!

Logo Unii Logo programu
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie".

Operacja mająca na celu usprawnienie procesu produkcyjnego w zakładzie przetwórstwa poprzez zakup nowoczesnych maszyn i urządzeń do przetwórstwa mięsnego współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddzialania Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi oraz ich rozwór Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 20142020.

©2022 Zakład Przetwórstwa Mięsnego HAŃDEREK Sp. J. .Wszelkie prawa zastrzeżone.
  • Kariera
  • Kontakt
  • Mapa strony
  • Polityka cookies
ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA
ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA
Bądź na bieżąco
z nowościami i promocjami!