Zakład Przetwórstwa Mięsnego HAŃDEREK Sp. J.
KRS: 0000072199, REGON: 070408270, NIP: 547-004-78-46; Bank Spółdzielczy w Żywcu: 89 8137 0009 0019 6413 2000 0020, VIII Wydział Gospodarczy Sądu Rejonowego w Bielsku-Białej.
Notice: Undefined index: Hpost_boo_recipe_template_no_anchor in /wp-content/plugins/carneshop-core/breadcrumb-navxt/class.bcn_breadcrumb_trail.php on line 466
Notice: Undefined index: bpost_boo_recipe_hierarchy_parent_first in /wp-content/plugins/carneshop-core/breadcrumb-navxt/class.bcn_breadcrumb_trail.php on line 480
Notice: Undefined index: bpost_boo_recipe_hierarchy_display in /wp-content/plugins/carneshop-core/breadcrumb-navxt/class.bcn_breadcrumb_trail.php on line 308
Notice: Undefined index: bpost_boo_recipe_archive_display in /wp-content/plugins/carneshop-core/breadcrumb-navxt/class.bcn_breadcrumb_trail.php on line 816
Notice: Undefined index: apost_boo_recipe_root in /wp-content/plugins/carneshop-core/breadcrumb-navxt/class.bcn_breadcrumb_trail.php on line 939 Hańderek - Zakład Przetwórstwa Mięsnego. > Grill
Grill gazowy oczyścimy lepiej i szybciej po uprzednim rozgrzaniu (max temperatura, przez ok. 8-10 min.).
Ruszt oraz blachę pokrytą porcelanową powłoką oczyszczamy drucianą szczotką oraz skrobakiem, a następnie myjemy wodą z szarym mydłem. Nie zapominajcie o grubych rękawicach !