+48 33 817 71 94

Firma

Historia

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek mieści sie w Buczkowicach k/ Bielska-Białej w pięknej okolicy, u stóp Góry Skrzyczne i jeziora Żywieckiego. Zakład jest firmą rodzinną prowadzoną przez Wojciecha i Pawła Hańderek. W tej formie prawnej obecny jest na rynku wędliniarskim już od 1992 roku. Jednak tradycje rodzinne produkcji wędlin siegają o całe pokolenie wstecz. Stąd nie bez przyczyny chwalimy się tradycyjnymi recepturami produkowanych wędlin. W historii zakładu przełomowym momentem było przystąpienie Polski do Uni Europejskiej, które to dało firmie duży bodziec do rozwoju zarówno w obszarze modernizacji produkcji jak i poszerzenia rynków zbytu. W chwili obecnej firma zatrudnia około 250 osób i dostarcza mięso i wędliny do klientów poprzez 3 kanały dystrybucji tj. sklepy firmowe, sieć detalicznych sklepów jak również poprzez największe hurtownie w Polsce. Nad produkcją czuwa sztab fachowców oraz baczne "oko" Właścicieli, dla których jakość i smak produktów jest najważniejsza.

 

 

 

O jakości

Według nas jakość i smak produktów to kluczowa "przepustka" do serc i stołów Konsumentów, ale również podstawowy parametr oceniany przez naszych obecnych i przyszłych Kontrahentów.

Dbamy o to na wielu obszarach:

– rozwój portfolio asortymentowego w oparciu o badania i opinie z rynku;

– dbałość o zdrowie odbiorców poprzez wybór sprawdzonych i certyfikowanych dostawców;

– stałe podnoszenie wiedzy i umiejętności personelu.

 

 

Wybrane nagrody i wyróżnienia

 

NaszeMarki-przegląd logo

Nasze marki

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo

Charles Daigneault

poleca pyszne potrawy!

Charlie Daigneault przepisy

facebook
kontakt

Sekretariat

Dział zamówień

Marketing