Przepisy Charliego z naszymi wędlinami

main-image

Z pasji do dobrej kuchni…

Charles Daigneault to rodowity Kanadyjczyk, który osiadł kilka lat temu w Polsce aby tutaj rozwijać swój talent kulinarny. Uczestnik popularnego programu MasterChef i często widywany w telewizji celebryta. Jest chętnie zapraszany na pokazy kulinarne, co czyni z wielką radością, gdyż jak sam mówi – pasję do gotowania ma w genach.

Pierwszą potrawą, którą własnoręcznie przygotował, jak na Kanadyjczyka przystało, był… syrop klonowy. Charles prawie nigdy nie korzysta z wagi kuchennej i miarki, gotuje z prawdziwa fantazją, tylko na wyczucie. Autorytetem jest dla niego kanadyjski kucharz

Autorytetem jest dla niego kanadyjski kucharz Jean Soulard.

W ramach współpracy z firmą Hańderek w latach 2016-2017 przygotowywał na bazie wędlin pyszne potrawy, kilka z nich znajdziecie poniżej. 

Bon appétit!   

#
zdjecie-przepis
przepis1zdjecie-przepis1

zdjecie-przepis2


przepis2

zdjecie2-przepis1


przepis3

zdjecie3-przepis1