+48 33 817 71 94

Consumer’s Place

Spend time nicely and find something interesting for yourself.

Przepisy i porady

Veal locket with blackberries

Ingredients: Veal tenderloin – 40 dag lemon juice salt pepper flour oil butter – 1 spoon stir blackberries – 4 full spoons cider apples – 4 pcs. Preparation: Wash apples, do not peel them, but cut into 4 pieces, remove seed cores and peduncles and fry on hot oil – they can be a little bit brown. Mix flour with spices. Tenderloins cut into 1cm thick pieces and put into a cold place for 10 minutes. Fry lockets on hot… dowiedz się więcej

Więcej przepisów i porad

12.05.2014

Veal locket with blackberries

Ingredients: Veal tenderloin – 40 dag lemon juice salt pepper… 11.05.2014

Meat on every occasion

Sure as we're fans of outdoor feasting, so get ready… 11.05.2014

Roast Veal from Old-Polish Kitchen

Ingredients: ·         80dag of veal from shoulder blade, ·         5dag… 11.05.2014

Veal cutlet with apples

Ingredients: 1kg of veal cutlets, 10dag of fresh, lightly frozen…

Promocje

 

Zobacz również:

promocje i konkursy
Konkurs w sklepach firmowych

Społeczność

Dołącz do nas

Zapraszamy wszystkich naszych fanów i sympatyków marki do naszej społeczności. Już wkrótce wiele atrakcyjnych konkursów.

Charlie Daigneault

facebook
kontakt

Sekretariat

Dział zamówień

Marketing