Nasza oferta

Zrazówka w majeranku GAZ

Produkt z peklowanego mięśnia szynki wieprzowej, wędzony, parzony, z dodatkiem wody, obsypany majerankiem. Mięso z szynki wieprzowej 75%, woda, sól, substancja zagęszczająca: karagen, błonnik grochowy, stabilizatory: tri- I polifosforany, białko wieprzowe, izolat białka sojowego, majeranek 0.8%, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, aromaty (zawiera soję), substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać seler I gorczycę.

Kategoria:

Zrazówka to jasne mięso z szynki wieprzowej, które przechodzi przez trzy procesy, mianowicie peklowanie w zalewie, wędzenie w naturalnym dymie drzewnym i parzenie dla wyrównania koloru i aromatów. Dodatek wody sprawia, że mięso po obróbce jest soczyste, a majeranek nadaje mu charakteru.

Zrazówka to świetny wybór na kanapki, a ponieważ mięso to jest delikatne i miękkie, dobrze sprawdzi się również jako dodatek do pieczywa dla najmłodszych. Po podsmażeniu zrazówka z majerankiem dobrze wkomponuje się w zapiekankę albo sos do makaronu.