X
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

O naszym zakładzie

Zakład Przetwórstwa Mięsnego
HAŃDEREK Sp. J.
KRS: 0000072199,
REGON: 070408270,
NIP: 547-004-78-46;
Bank Spółdzielczy w Żywcu:
89 8137 0009 0019 6413 2000 0020,
VIII Wydział Gospodarczy Sądu Rejonowego w Bielsku-Białej.

Contact Info

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl
  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • handerek@handerek.com.pl
  • +48 33 817 71 94
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
  • O firmie
    • Sklepy firmowe
  • Nasza oferta
    • Nasze produkty
    • Strefa kontrahenta
      • Detalista
      • Hurtownik
      • Gastronomia
      • Zamówienia publiczne
  • Blog
  • Przepisy
  • Kontakt
    • Kariera
    • Strefa dla mediów
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
Hańderek – Zakład Przetwórstwa Mięsnego.

Informacje kontaktowe

  • ul. Nadbrzeżna 821, 43-374 Buczkowice
  • +48 33 817 71 94
  • handerek@handerek.com.pl

test

    Hańderek - Zakład Przetwórstwa Mięsnego. > test
Żurek z szaszłykami handerek

Żurek z szaszłykami z kiełbasą

Składniki: –  300-400ml zakwasu –  400g kiełbasy Wiejska Tradycyjna –  1 arkusz ciasta francuskiego –  2 marchewki –  2 cebule –  3 łodygi selera naciowego –  1 pietruszka –  1 por –  3 ziemniaki –  3 łyżeczki chrzanu –  5 jajek –  sól, pieprz –  papryka słodka, papryka ostra –  czosnek granulowany –  majeranek. Warzywa ...

4
Średnie
Pieczony pasztet z warzywami Hańderek

Pasztet pieczony z dodatkiem warzyw

4
Średnie
Danie na kolacje walentynkowa w domu

Danie na kolację walentynkową w domu – dobierzesz do niego tylko wino i sukces murowany

2
Łatwe
Necówka domowa z mięsa mielonego z polędwiczką wieprzową

Necówka domowa z mięsa mielonego z polędwiczką wieprzową

5
Średnie
Schab gotowany w mleku

Schab gotowany w mleku (wersja fit dla sportowców)

6
Średnie
Wołowina duszona w kapuście kiszonej

Wołowina duszona w kapuście kiszonej (propozycja na rodzinny obiad na Boże Narodzenie)

6
Łatwe

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek działa nieprzerwanie od 1992 r. Firmowe wędliny, dzięki najlepszym składnikom i tradycyjnym metodom wytwarzania są doceniane przez stale rosnącą grupę Konsumentów. Założyciele firmy – Wojciech i Paweł Hańderek z ogromną pieczołowitością dbają o ciągłość rodzinnych tradycji i najwyższą jakość wyrobów wędliniarskich. Za sprawą skutecznych działań modernizacyjnych zakład już w 2004 r. otrzymał możliwość sprzedaży swoich produktów we wszystkich krajach Unii Europejskiej. W trosce o bezpieczeństwo produktów skutecznie wdrożono system HACCP, gwarantujący najwyższą jakość produkcji oraz poprawę organizacji pracy. Mocną stroną firmy jest nieustanne unowocześnianie technologii, utrzymywanie wysokich standardów jakości, wdrażanie nowych systemów i stałe szkolenie kadry.

  • Dział zamówień

    33 817 71 94
  • Adres

    Nadbrzeżna 821,
    43-374 Buczkowice
Newsletter
Bądź na bieżąco ze wszystkimi nowościami godnymi uwagi.

Logo Unii Logo programu
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie".

Operacja mająca na celu usprawnienie procesu produkcyjnego w zakładzie przetwórstwa poprzez zakup nowoczesnych maszyn i urządzeń do przetwórstwa mięsnego współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddzialania Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi oraz ich rozwór Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 20142020.

©2020 Zakład Przetwórstwa Mięsnego HAŃDEREK Sp. J. .
Wszelkie prawa zastrzeżone.
  • Kariera
  • Kontakt
  • Mapa strony
  • Polityka cookies