+48 33 817 71 94

Pizza z kaczką po chińsku

Składniki:
– 6 x ok 15 cm średnicy placki z gotowego ciasta do pizzy
– 300 ml chińskiego sosu do BBQ (grillowania)
– 100g chińskiej kapusty pociętej w paski
– 1 żółta papryka pocięta w paski
– 1 czerwona papryka pocięta w paski
– 100g pociętych w paski grzybów Shiitake
– 1 podwójna pierś kaczki (świeżo uduszona na patelni)
– szalotka do ozdoby

Przygotowanie:
Potnij mięso z piersi kaczki w wąskie paski. Rozprowadź chiński sos BBQ na placku ciasta do pizzy. Rozłóż na placku kapustę, obie papryki, grzyby i kawałki kaczki. Rozprowadź sos również na górze. Obłóż szalotką. Ułóż placek na blaszce i wstaw na ok. 12-14 minut do piekarnika rozgrzanego do 200oC.

个饱 (Smacznego)

NaszeMarki-przegląd logo

Nasze marki

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
facebook
kontakt

Sekretariat

Dział zamówień

Marketing