+48 33 817 71 94

Grillowane roladki z kiełbaskami

Składniki:
– 4 plastry schabu
– 4 kiełbaski piekło w gębie (Hańderek)
– przyprawa do grilla
– sól, pieprz
– wykałaczki
– odrobina oleju.

Sposób przygotowania:

Plastry schabu rozbijamy dość cienko na duży płat mięsa, oprószamy solą, pieprzem i przyprawą do grilla. Na każdy plaster schabu układamy po kiełbasce i zwijamy w roladki, spinamy wykałaczkami, oprószamy przyprawą do grilla i nacieramy olejem. Przygotowane roladki wstawiamy na godzinę do lodówki, aby mięso nasiąkneło przyprawami. Smażymy na rozgrzanym grillu lub patelni grillowej do uzyskania rumianego koloru. Podajemy z dowolną sałatką.

NaszeMarki-przegląd logo

Nasze marki

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
facebook
kontakt

Sekretariat

Dział zamówień

Marketing